Vrachtverkeer op de Fonteinallee in Dorrwerth.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrachtverkeer op de Fonteinallee in Dorrwerth. © Erik van 't Hullenaar

Bewoners Kievitsdel vrezen voor veiligheid fietsers als zwaar vrachtverkeer door de straten in hun wijk blijft rijden

DOORWERTH - Haal zwaar vracht- en landbouwverkeer uit onze wijk. Die oproep doen bewoners van de wijk Kievitsdel in Doorwerth. Ze vrezen voor de veiligheid van fietsers en wandelaars als zwaar vracht- en landbouwverkeer van en naar de bedrijven in de uiterwaarden door de smalle straten in hun wijk blijven rijden. Ze pleiten daarom voor een extra op- en afrit van de provinciale weg N225.

4 reacties

 • j hu

  1 maand geleden
  dat dit bedrijf ooit een vergunning heeft gekregen voor die locatie is bijzonder. Iemand zitten slapen of heeft er wat anders gespeeld? De gemeente Renkum is sowieso niet van het luisteren naar haar inwoners (en er naar handelen!), dat geldt voor alle fracties.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Heel veel gemeenten hebben 60 km/h maximaal staan op wegen waar langzaam en snelverkeer elkaar kunnen tegen komen (buitengebieden), alleen er wordt niet op gehandhaafd. Een wassen neus dus.
 • Anton Jansen

  1 maand geleden
  Brandstof maken voor een biomassacentrale. Dat moet je al niet willen. En vervolgens komt die fabriek in een natuurgebied. Renkum en goed besturen. Dat gaat niet samen.
 • Hennie Brouwer

  1 maand geleden
  Pak dan meteen de tractoren /dumpers aan de gebruik maken van de Roggekamp. Wordt gebruikt als sluiproute. Er rijden hier veel fietsers en deze voertuigen denderen stevig over deze weg van en naar de Groene Waarden. Op de Boersberg en Fonteinallee is wordt te hard gereden. En nog een vraag waarom er niets gedaan aan de auto's die het fietspad over de A50 gebruiken als sluiproute? Levert ook gevaarlijke situaties op. Wordt ook als parkeerplaats gebruikt. Genoeg te doen gemeente Renkum.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.