De Arnhemse Rijnkade. Omwonenden zijn de overlast langs de oever van de Nederrijn helemaal zat.
Volledig scherm
PREMIUM
De Arnhemse Rijnkade. Omwonenden zijn de overlast langs de oever van de Nederrijn helemaal zat. © Rolf Hensel

Bewoners Rijnkade in Arnhem vragen om actie tegen ‘drugdealers in patserbakken’

ARNHEM - Pak de drugdealers in hun patserbakken aan. Die oproep doen bewoners van de Rijnkade in Arnhem. Ze willen meer en strengere controle op wat er zich afspeelt op de lage kade langs de Nederrijn en straatraces moeten onmogelijk worden gemaakt. Desnoods betalen ze de maatregelen zelf.

5 reacties

 • Joris Goedbloed

  2 jaar geleden
  Het is ongelooflijk, een dag na dit artikel is er geen politie te bekennen bij de Rijnkade en het lijkt wel of de Rijnkade een onderdeel van het race circuit op Zandvoort. Er waren mensen van een aangemeert binnenschip die bijna ondersteboven gereden werden toen zij hun auto met de kraan op de kade zette. Het is nog te vroeg om te suggereren dat Marcouch dit laat gebeuren omdat het voornamelijk allochtonen zijn met teveel geld. Normaal is hij namelijk altijd zo snel met ingrijpen...!!!
 • patrick wijgman

  2 jaar geleden
  Bewoners rond Klarendal vragen hetzelfde....ga handhaven .
 • Karel Koning

  2 jaar geleden
  John Bluhmen schreef 2 dagen geleden: "Zolang het college van wethouders en achterban met elkaar overhoop liggen is Arnhem een stad zonder hart..." Wethouders doen niets als bewoners er om vragen en Marcouch zit meer in Hilversum dan in Arnhem. Plan Van wijken weten is We Ontwijken Beter! Hebben we nog wel een echte vertegenwoordiging op het stadhuis zitten of zitten ze te wachten op maart 2022? Ga eens ingrijpen want het is al jaren zo die tering overlast.
 • Geert kolks

  2 jaar geleden
  Pas op mensen, als je hiertegen actie onderneemt wordt je uitgemaakt voor racist
 • Bart Wolters

  2 jaar geleden
  Horen we ook nog eens een statement van de gemeente? Of is dat weer pappen en nathouden. Slagbomen lijkt me niet slim maar verzinkbare palen wel.. dat staat heel leuk als het misgaat, slagbomen sneuvelen bij bosjes..

In samenwerking met indebuurt Arnhem