Sylvana Simons (BIJ1) in de Tweede Kamer tijdens een debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
Volledig scherm
Sylvana Simons (BIJ1) in de Tweede Kamer tijdens een debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. © ANP

BIJ1 mikt op gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem en Nijmegen, ook Volt ‘op koers voor deelname’

ARNHEM/NIJMEGEN - De links-activistische partij BIJ1 doet komend jaar mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem en Nijmegen. Dat heeft het bestuur van de partij van Sylvana Simons bekend gemaakt. Ook voor Volt, een andere nieuwkomer in de landelijke politiek, staan in Arnhem en Nijmegen ‘alle seinen op groen’.

24 reacties

 • michel Jansen

  1 jaar geleden
  ceciel buijser geen antwoord op mijn vraag en waar zeg ik dat bij1 geen recht heeft op een plaats in het democratisch domein. Het gaat erom dat steeds maar weer huidskleur erbij gehaald word waar het niet nodig is. En jullie wie zijn jullie gaat u me nu over 1 kam scheren en maar zeuren over mensen in hokjes plaatsen. En misschien bent u wel net zo kortzichtig als de mensen waar u het over heeft en wapens ik heb het idee dat u aan het radicaliseren bent . does lief.
 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Beste @michel m, ik hang geen enkele theorie aan. Ik gebruik jullie eigen wapens tegen jullie, dat is alles. Je mag Sylvana Simons blijkbaar voor alles uitmaken maar oh wee als je eens tegengas krijgt. Als je een dreun uitdeelt moet je ook kunnen incasseren en daar is de gemiddelde kortzichtige Nederlander bar slecht in, blijkt keer op keer. Je kunt geen dialoog voeren met iemand die zijn oren demonstratief dichthoudt. Bij1 heeft het volste recht op een plaats in het democratische domein.
 • michel Jansen

  1 jaar geleden
  Ceciel Buijser ... u bent aanhanger van de critical race theorie en bij1 en dan anderen beschuldigen van racisme ,stigmatiseren,polariseren enz,maar zelf niet door hebben dat u het zelf ook doet. En de term witte man is niet afgesproken maar opgelegd ,blijf iedereen met die onzin maar uit elkaar drijven en er zal nog meer tweespalt uit voortvloeien.
 • richy vervuurt

  1 jaar geleden
  Ja Berrie ik zeg het al jaren in het midden is het gezelig en warm aan de uiteinden is het kil en koud.
 • berrie den vossen

  1 jaar geleden
  nog meer links hier... zucht.. laat me het nog 1x uitleggen: links is scheefgroei, rechts is scheefgroei. apart van elkaar is het los van de realiteit..maar gecombineerd zet het zoden aan de dijk. zoals natrium en chloride, beiden zijn giftig maar samen zijn ze van levensbelang. als men in polititiek Nederland dat nou eens berijpt komen we tenminste vooruit. nou... laat die betweters maar komen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem