Volledig scherm
Jamie Oliver. © EPA

Binnenkort kun je pizza's van Jamie Oliver eten in Arnhem

VIdeoARNHEM - Arnhem krijgt een pizzeria waaraan de Britse chefkok Jamie Oliver zijn naam verbindt. Jamie's Pizzeria vestigt zich in de Koningstraat, in het pand waar Osteria Vicini afgelopen oktober de deuren sloot na nog maar anderhalf jaar open te zijn geweest.

De pizzeria opent begin volgend jaar haar deuren. Tegelijkertijd gaan ook de deuren van een vestiging in Tilburg open. Rotterdam en Den Haag hebben al een Italiaans restaurant  dat de naam van Oliver draagt. Rotterdam beschikt bovendien over Jamie Oliver's Diner, een restaurant naar Amerikaans concept.  

Oliver komt de pizza's niet zelf bakken. ,,Wereldwijd zijn er meer dan zestig pizzeria's volgens de formule van Oliver, daar kan hij onmogelijk zelf al het werk doen’’, zegt een woordvoerster. De werkelijkheid is dat de pizza's volgens de richtlijnen van Oliver worden gemaakt en dat de zaken worden gerund door franchise-ondernemers. 

Het pizzadeeg is vers, handgerold en belegd met de beste ingrediënten. Naast pizza’s zullen ook voorgerechten, ovengerechten en desserts op de kaart komen. De producten worden voornamelijk bij lokale producenten ingekocht.

Volledig scherm
In de Koningstraat in Arnhem opent een pizzarestaurant naar een concept van Jamie Oliver. © PR
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.