Plaszuilen voor bezoekers van Free Your Mind Orange Edition tijdens Koningsdag 2022 in Arnhem. Binnenstadsbewoners willen graag meer toiletfaciliteiten. Ze zijn het wildplassen beu.
Volledig scherm
Plaszuilen voor bezoekers van Free Your Mind Orange Edition tijdens Koningsdag 2022 in Arnhem. Binnenstadsbewoners willen graag meer toiletfaciliteiten. Ze zijn het wildplassen beu. © Erik van 't Hullenaar

Binnenstad Arnhem is ‘bassen, plassen en afval’ met Koningsdag meer dan zat

ARNHEM - Afval is een van de grootste ergernissen van bewoners van de Arnhemse binnenstad met Koningsdag. Dat blijkt uit een enquête over Koningsnacht en -dag onder bewoners van het Arnhemse centrum door Bewonersgroep Arnhems Hart.

  1. MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesseren: ‘Zou een verhaal uit een jongensboek zijn’
    PREMIUM

    MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesse­ren: ‘Zou een verhaal uit een jongens­boek zijn’

    De ontwikkeling van MASV-aanvaller Andy Visser gaat razendsnel. Vorig seizoen al vaak beslissend bij (toen nog) derdeklasser vv Dieren. Amper achttien jaar is nieuwkomer Visser nu al een zekerheidje en belangrijk voor eersteklasser MASV. Op sportpark Malburgen West had de aanvaller met een treffer een belangrijk aandeel in de zege op Woezik: 2-1. Inmiddels heeft ook Vitesse belangstelling voor de Dierenaar, die binnenkort stage gaat lopen bij de eredivisionist.

In samenwerking met indebuurt Arnhem