Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ROBIN UTRECHT

Biomassacentrale in Arnhem: 76 miljoen euro subsidie

ARNHEM - Een biomassacentrale gaat Industriepark Kleefse Waard volgend jaar grotendeels voorzien van stoom en warmte. Voor het opstoken van biomassa (vooral hout) in de installatie ontvangt eigenaar Veolia verspreid over twaalf jaar 76 miljoen euro subsidie.

62 reacties

 • wolfman

  2 jaar geleden
  76 M euries subsidie??? Die kan je beter besteden aan isolatiesubsidies. Energie die je bespaart hoef je immers NIET op te wekken.....
 • Patrick Vermeulen

  2 jaar geleden
  Oude diesels heeft te maken met vervuilende verbrandingsgassen en fijnstof. De houtskool centrale stoot alleen co2 uit, hetzelfde spul als jij uitademt zeg maar.Windturbines gebruiken windenergie uit de beweging van de wind, ze voegen daar geen energie aan toe. strikt natuurkundig wordt de wind juist afgeremd.
 • Patrick Vermeulen

  2 jaar geleden
  Waar moeten we wel op stemmen? En welke oplossing hebben zij?
 • Kees everdingen

  2 jaar geleden
  Laat zien dat je NIET eens bent met het huidige regeringsbeleid:Stem NIET op CU, VVD, D66 en CDA!!!En ook niet op GL.
 • rob

  2 jaar geleden
  Wedden dat staadsbosbeheer binnenkort de prijs verveelvoudigd ! Enige voordeel is dan , dat ook de particuliere houtstokers achter hun oren gaan krabben en terug gaan op het overvloedige maar véél schonere gas !
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.