Blaudzun in Luxor Live

ARNHEM - De voorverkoop voor een concert van Blaudzun is begonnen. De geboren Arnhemmer speelt vrijdag 20 april om 20.15 uur in Luxor Live. 

Een kaart kost 23 euro en is te koop luxorlive.nl. De eerste dag van het nieuwe jaar dropte Blaudzun de nieuwe track ‘_hey now’. De song is een voorbode van zijn nieuwe album ‘_UP_’ dat exact tien jaar na de release van zijn debuutalbum op 13 april verschijnt. 

Het optreden in Luxor Live is onderdeel van een clubtour met zes concerten in Nederland en Belgie. 

Het lied ‘_hey now’ werd door NPO Radio 2 verkozen als eerste Topsong van 2018. 

Volledig scherm
Blaudzun. © Emiel Muijderman
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Man (24) zocht warmte en wilde knuffelen, maar vrouwen voelden zich lastig gevallen: OM eist werkstraf
    PREMIUM

    Man (24) zocht warmte en wilde knuffelen, maar vrouwen voelden zich lastig gevallen: OM eist werkstraf

    ARNHEM/ DOESBURG - Een 24-jarige Arnhemmer die op de verkeerde manier naar warmte en geborgenheid zocht in Doesburg vorig jaar, moet 80 uur werkstraf en 150 dagen voorwaardelijke celstraf krijgen. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag geëist wegens stalking van een kassamedewerkster, vernieling, bedreiging, bezit van pepperspray en een aanranding van zijn oudere huisbazin door haar vast te pakken en op de wang te zoenen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.