Rijen voor de prikbus
Volledig scherm
PREMIUM
Rijen voor de prikbus © Pix4Profs-Ron Magielse


Medewerkers van ‘vaccinatiebussen’ bedreigd: ‘Ze schreeuwen naar ons en maken schaamteloos filmpjes’

ARNHEM- Schelden als de bus voorbijkomt. Foto’s maken van GGD-medewerkers, die worden opgeschrikt door de flits. Twee voorbeelden van hoe de prikbussen van de GGD een doelwit zijn van fanatieke tegenstanders van vaccinatie. Waar de bussen van de gezondheidsdienst staan wordt volop gedeeld op sociale media.

46 reacties

 • Bonet

  9 maanden geleden
  Ach, ja, wat een domme mensen,
 • M van Raaij

  9 maanden geleden
  Voorstanders en tegenstanders. Je hebt ze overal in. Met die vaccinatie loopt het wel uit de hand. We hebben het toch zo hoog op met vrijheid? Laat mensen dan in die vrijheid hun eigen keuze maken en stop met het opdringen van je eigen mening aan anderen die een andere mening hebben. En wat die Willem Engel doet met zijn oproepen heeft totaal niets met vrijheid te maken. En dat onder het mom van vrijheid. Zucht :-(
 • Mies Bauwvrauw

  9 maanden geleden
  @Peter, ik ben gevaccineerd. Maar wat jij zegt is echt bizar. Kinderen worden nauwelijks ziek, volwassenen moeten volledig zelf bepalen wat ze willen. Diegene die niet gevaccineerd zijn, vormen voor jou geen gevaar en willen ook dat het normale weer aanvangt.
 • Mark Pier

  9 maanden geleden
  Als je die infectie krijgt dan Bergmans, blijf je dan wel binnen of stuif je de straten op om andere mensen ook te infecteren?;
 • Pieter Zeeuw

  9 maanden geleden
  @Peter, wil je graag een burgeroorlog starten of zo? Dit heeft niets te maken met bang zijn maar met je verstand gebruiken, in het verleden genoeg échte vaccins gehad en geef ook bloed. Maar dit experiment voor een virus dat maar voor een zeer beperkte groep ernstig is, nee dank je. Ik vertrouw op mijn immuunsysteem en niet de geldverslindende Pharma industrie.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.