Rijen voor de prikbus
Volledig scherm
PREMIUM
Rijen voor de prikbus © Pix4Profs-Ron Magielse


Medewerkers van ‘vaccinatiebussen’ bedreigd: ‘Ze schreeuwen naar ons en maken schaamteloos filmpjes’

ARNHEM- Schelden als de bus voorbijkomt. Foto’s maken van GGD-medewerkers, die worden opgeschrikt door de flits. Twee voorbeelden van hoe de prikbussen van de GGD een doelwit zijn van fanatieke tegenstanders van vaccinatie. Waar de bussen van de gezondheidsdienst staan wordt volop gedeeld op sociale media.

44 reacties

 • Bonet

  12 maanden geleden
  Ach, ja, wat een domme mensen,
 • M van Raaij

  12 maanden geleden
  Voorstanders en tegenstanders. Je hebt ze overal in. Met die vaccinatie loopt het wel uit de hand. We hebben het toch zo hoog op met vrijheid? Laat mensen dan in die vrijheid hun eigen keuze maken en stop met het opdringen van je eigen mening aan anderen die een andere mening hebben. En wat die Willem Engel doet met zijn oproepen heeft totaal niets met vrijheid te maken. En dat onder het mom van vrijheid. Zucht :-(
 • Mies Bauwvrauw

  12 maanden geleden
  @Peter, ik ben gevaccineerd. Maar wat jij zegt is echt bizar. Kinderen worden nauwelijks ziek, volwassenen moeten volledig zelf bepalen wat ze willen. Diegene die niet gevaccineerd zijn, vormen voor jou geen gevaar en willen ook dat het normale weer aanvangt.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Als je die infectie krijgt dan Bergmans, blijf je dan wel binnen of stuif je de straten op om andere mensen ook te infecteren?;
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @Jan het WHO zegt dat andere groepen prioriteit hebben, je krijgt geen excuses want wat ik zei was in het algemeen, als je dat persoonlijk opvat zegt dat meer over jou.

Arnhem e.o.