De voormalige spoorlijn tussen Nijmegen en Kleve ligt er al jaren ongebruikt bij.
Volledig scherm
De voormalige spoorlijn tussen Nijmegen en Kleve ligt er al jaren ongebruikt bij. © BartHarmsen

Brandbrief provincies en Noordrijn-Westfalen: Betere en snellere trein tussen Arnhem en Berlijn

ARNHEM - Vijf provincies en de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen willen dat Nederland en Duitsland er voor zorgen dat er sneller met de trein gereisd kan worden tussen de twee landen. 

  1. Radio-uitzending Dijkstra en Evenblij in
Oosterbeek bleef zo lang mogelijk geheim: ‘Ik zet alles graag op Facebook, maar dat kon dit keer niet’

    Ra­dio-uitzending Dijkstra en Evenblij in Oosterbeek bleef zo lang mogelijk geheim: ‘Ik zet alles graag op Facebook, maar dat kon dit keer niet’

    OOSTERBEEK - Het liefst had Robert van Silfhout van restaurant Schoonoord in Oosterbeek vooraf van de daken geschreeuwd dat NPO Radio 1-programma ‘Dijkstra en Evenblij ter plekke’ zondagavond in zijn zaak neerstreek. Maar corona waart nog altijd door het land. ,,Dus ik moest het noodgedwongen geheim houden”, zegt hij, met enige spijt in zijn stem.
  2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.