Sfeerbeeld van de vorige editie van Bridge to liberation in 2019, toen nog met zo'n 20.000 bezoekers op de Rijnkade. De versie van dit jaar is alleen op tv en als live stream te zien, ook op schermen tijdens kleinschalige bijeenkomsten in het stadshart.
Volledig scherm
Sfeerbeeld van de vorige editie van Bridge to liberation in 2019, toen nog met zo'n 20.000 bezoekers op de Rijnkade. De versie van dit jaar is alleen op tv en als live stream te zien, ook op schermen tijdens kleinschalige bijeenkomsten in het stadshart. © Rolf Hensel

‘Bridge to Liberation on screen’ over ontsnappingsoperatie Pegasus na Slag om Arnhem toegankelijk op reservering

ARNHEM - De sobere versie van multimediaspektakel ‘Bridge to Liberation’ ter herdenking van de Slag om Arnhem in deze tijd van corona publiekelijk toegankelijk op reservering. Het gemeentebestuur maakt bekend dat er nog kaarten verkrijgbaar zijn voor drie bijeenkomsten rond een groot scherm tijdens kleinschalige bijeenkomsten in de binnenstad.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. 7-jarige Guus boegbeeld van Spieren voor Spieren
  Play

  7-jarige Guus boegbeeld van Spieren voor Spieren

 2. Koningin Máxima bezoekt huisartsenpraktijken
  Play

  Koningin Máxima bezoekt huisartsen­prak­tij­ken

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.