Chris Willmott en Darren Williams bij de start van 40 kilometer Airborne Wandeltocht in de vroege ochtend van september 2018. Willmott (links) heeft de as van oorlogsveteraan Des Page links op zijn rugzak. Op 3 september maakt Willmott dezelfde tocht met de as van de in 2020 overleden oorlogsveteraan John Jeffries, dit keer in gezelschap van met landgenoot Seb Philp.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Willmott en Darren Williams bij de start van 40 kilometer Airborne Wandeltocht in de vroege ochtend van september 2018. Willmott (links) heeft de as van oorlogsveteraan Des Page links op zijn rugzak. Op 3 september maakt Willmott dezelfde tocht met de as van de in 2020 overleden oorlogsveteraan John Jeffries, dit keer in gezelschap van met landgenoot Seb Philp. © Rolf Hensel

Britten lopen Airborne Wandeltocht met as van veteraan van de Slag om Arnhem John Jeffries

ARNHEM - De in 2020 overleden Britse oorlogsveteraan John Jeffries zal dit jaar symbolisch aanwezig zijn bij de herdenking van de Slag om Arnhem. Twee vrijwilligers van de Taxi Charity For Military Veterans uit Londen nemen de urn met Jeffries’ as mee tijdens de Airborne Wandeltocht op 3 september. Op 16 september wordt de as bijgezet op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek.

3 reacties

 • A Harbeek

  1 maand geleden
  Respect
 • P. Nagelhout

  1 maand geleden
  Respect
 • Miranda Peeters

  1 maand geleden
  Wat een mooi verhaal!

In samenwerking met indebuurt Arnhem