Het Airborneplein en de John Frostbrug, belangrijke verkeersaders in Arnhem. Deze zomer zijn zowel op de rotonde als op de brug wegwerkzaamheden, met verkeershinder als onvermijdelijk gevolg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Airborneplein en de John Frostbrug, belangrijke verkeersaders in Arnhem. Deze zomer zijn zowel op de rotonde als op de brug wegwerkzaamheden, met verkeershinder als onvermijdelijk gevolg. © Erik van 't Hullenaar

Brug te ver? Arnhem heeft deze zomer vooral een brug te weinig

ARNHEM - Zeven weken lang heeft Arnhem deze zomer een brug te weinig. De John Frostbrug uit 1950 is dringend toe aan een grote beurt. En vijftien weken lang kan verkeer daardoor maar beperkt gebruik maken van de ‘brug te ver’. 

5 reacties

 • Klaas de Houthakker

  1 maand geleden
  Om in het centrum te komen is alleen de Mandelabrug nog dichtbij. Via de Pleijbrug is het gigantisch om. Dat wordt een enorme chaos. Files van smorgens vroeg tot savonds laat
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  @Steef, als je vanaf de A15 de A12 op wilt dan ga je via de Pleij. Als je dan via de John Frostbrug naar de A12 of A50 wilt dan maak je wel een enorme omweg. Eigenlijk is de Frostbrug vooral handig voor mensen die in het centrum van Arnhem moeten zijn. Met de Mandelabrug heb je een prima alternatief voor centrumverkeer.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  Wees blij dat we in deze tijd nog twee bruggen hebben waarmee we de Rijn kunnen oversteken. Het is toch ook belangrijk dat de brug veilig blijft.
 • Astrid Van Baarle

  1 maand geleden
  Steef Frederiks het is al jaren een grote verkeersbende in en om Arnhem tijdens de spitsmomenten en ertussenin. Ik woon in Westervoort en kom tijdens de spits bijna ons dorp niet uit door de diverse verkeersinfarcten in de omgeving. Wordt komende zomer dus alleen maar erger.
 • Steef Frederiks

  1 maand geleden
  Thuis werken? Hoe dan, als je in een productie bedrijf werkt? Wat een onzin oplossing.. en ja, natuurlijk kunnen er wel mensen thuis werken. Maar bij lange na niet iedereen. Ik hoop maar dat het geen bende gaat worden rondom Arnhem. Was die verrekte aansluiting tussen de A15 en de A12 er nu maar.. had heel veel verschil gemaakt!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.