Circa 250 rokers in Arnhem op zoek naar ultieme verlossing van hun verslaving

ARNHEM - Nog een kwartier te gaan. Dus tijd voor wel twee sigaretten. Zo’n 250 rokers lijken terdege doordrongen van dat besef. Aanstekers lichten op. De trappen van Musis verdwijnen in een mistlaag. Dikke slierten rook trekken langs de schuifdeuren van het Arnhems concertgebouw.

6 reacties

 • Desirea

  4 jaar geleden
  Helemaal mee eens ik rook al meer dan 42 jaar en ik heb me kapot gewerkt meer dan 90 uur in de week en ik beweeg nog steeds goed, zelfs voor mijn leeftijd.Ik zie nooit een ziekenhuis,huisarts,apotheek etc ik heb 2 x meegemaakt dat mijn huisarts wisselde en ik had beide nog nooit gezien en mocht ik niet de levensverwachting halen die anderen hebben bepaalt middels statistieken denk ik maar zo ik heb wel geleefd.
 • Jeempie

  4 jaar geleden
  Als je bedenkt hoeveel geld rokers hier in de schatkist brengen jaarlijks al jaren lang. Hierbuiten is het zo dat door het sterke vermoeden dat roken ernstige aandoeningen kan veroorzaken die ook niet rokers kunnen treffen, roken mede geleidt heeft tot grootschaliger onderzoek en behandel methoden en stoppen ja altijd doen alleen al omdat roken stinkt. Althans dat is mijn mening.
 • Patty

  4 jaar geleden
  Zou wel leuk zijn om te lezen hoe het met Louise en Rita gaat over een paar maanden. Of ze inderdaad helemaal gestopt zijn of niet.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Lekker doorgaan, want anders is straks iedereen chagrijnig. 
 • A. Taal

  4 jaar geleden
  Het kan dus nog sneller als dat ik hier  ( http://ikwilnietmeerroken.nl/gemakkelijk-stoppen-met-roken-zonder-bijverschijnselen/  )heb gelezen. Jammer dat ze na de cursusavond niet meer roken maar morgen stoppen ze. Elk moment is een goed moment om te stoppen en hoef je echt niet te wachten tot morgen, als niet meer wilt roken dan hoef je ook niet meer te roken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.