GroenLinks, hier opgetogen na de verkiezingsuitslag, neemt als grootste partij van Arnhem het voortouw bij de coalitiebesprekingen.
Volledig scherm
GroenLinks, hier opgetogen na de verkiezingsuitslag, neemt als grootste partij van Arnhem het voortouw bij de coalitiebesprekingen. © Erik van 't Hullenaar

Coalitie-onderhandelingen in Arnhem deels openbaar

ARNHEM - GroenLinks-leider Cathelijne Bouwkamp heeft haar collega’s van VVD, D66 en Pvda uitgenodigd voor een eerste overlegronde. Die is woensdag. In dat gesprek zullen naar verwachting vooral afspraken worden gemaakt over de manier waarop wordt onderhandeld.

5 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Opzich een terechte coalitie. Links midden coaltitie is wel een keer goed ipv 8 jaar extreem links van de sp. arnhem is nou eenmaal een linkse stad. Hopelijk gaat dit het hem worden. Zolang de sp maar wegblijft
 • Sijtze Reurich

  4 jaar geleden
  Voor mij als oud-Arnhemmer zal de PvdA altijd de partij blijven die de Korenmarkt als uitgaanscentrum om zeep heeft geholpen en de burgers zo veel mogelijk geld uit de zak probeerde te kloppen om dat in de bodemloze put van Vitesse te kieperen. Jammer dat die partij weer terugkomt in het college. Ik wens de Arnhemmers veel sterkte met de OZB de komende vier jaar.
 • jhu

  4 jaar geleden
  mopperen is niet moeilijk, accepteren dat de meerderheid van de Arnhemse bevolking hier blijkbaar anders over denkt is lastiger.
 • razendereporter

  4 jaar geleden
  De waanzin van lange coalitieonderhandelingen in Den Haag is nu ook al in Arnhem gearriveerd.Op 22 maart verkiezingen? Dan op uiterlijk 1 april een nieuw college! 1 april 2018 bedoel ik natuurlijk.
 • Bart Hommerson

  4 jaar geleden
  Welke coalitie er ook uitkomt het zal hoe dan ook een zwarte periode voor het mooie Arnhem gaan worden nu het afgebroken zal gaan worden door die arrogante rooie deugkliek.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.