Volledig scherm
Justin Timberlake. © EPA

Concert Justin Timberlake in GelreDome binnen veertig minuten uitverkocht

ARNHEM - Het concert van de Amerikaanse popster Justin Timberlake in stadion GelreDome was maandagochtend binnen 40 minuten uitverkocht. Geruchten over een extra concert in Arnhem worden door concertorganisator Mojo tegengesproken.

Maandagmorgen om 10.00 uur begon de voorverkoop voor het optreden van Justin Timberlake in Arnhem, dat plaatsvindt op 24 augustus. Vooraf waarschuwde Mojo al voor online wachtrijen. Daar bleek niets aan gelogen: fans moesten tot zestig minuten wachten voordat zij überhaupt op de website konden inloggen om een kaartje te bemachtigen.

Adempauze

Het is niet de eerste keer dat Justin Timberlake Arnhem aandoet. Ruim vier jaar geleden stond hij ook al eens in een uitverkocht GelreDome. Na een adempauze van enkele jaren is de Amerikaan dit jaar bezig met een comeback. Zo verscheen vorige week zijn vierde studioalbum The Man of the Woods en verzorgde hij onlangs tijdens de rust van de jaarlijkse Super Bowl een optreden. 

Behalve in Arnhem treedt Justin Timberlake op 15 juli in het ZiggoDome in Amsterdam op. Ook dat concert is inmiddels uitverkocht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.