Volledig scherm
Dansers van Max Studios in actie. © Dave van Hout

Dansers MaxStudios in Arnhem en Nijmegen jagen op stemmen in de race voor 'De Beste van Nederland'

ARNHEM/ NIJMEGEN - Max Odarty van dansschool MaxStudios uit Arnhem en Nijmegen roept iedereen op om op de vlog van zijn dansers te stemmen bij het televisieprogramma  'De Beste van Nederland' bij RTL4 in de categorie dansscholen. Die vlog wordt zaterdagmiddag getoond.

,,We zijn al uitgeroepen tot de beste van Gelderland maar gaan nu door voor de hoofdprijs’’, vertelt Odarty trots. Bij 'De Beste van Nederland' presenteren Kevin Brouwer en zangeres Raffaëla Paton een reeks vlogs in verschillende categoriëen. Ook MaxStudios heeft voor het programma vlogs aangeleverd om hun inzending een persoonlijk karakter te geven. Het RTL-programma is op zaterdagl te zien om 16.00 uur.

MaxStudios staat internationaal goed aangeschreven. De dansschool verzorgde workshops met de choreografen van Beyoncé, Usher en Justin Bieber. ,,Mensen kunnen op elk moment stemmen, voor, tijdens en na het programma'', stelt Odarty. Op 4 juni wordt bekend gemaakt wie de meeste stemmen heeft binnen gesleept. ,,Het publiek bepaalt het, er is geen jury'', benadrukt Odarty.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.