Stapvoets over de Traverse bij Dieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Stapvoets over de Traverse bij Dieren. © Rolf Hensel

De A50 zit dicht dus vaker stilstaan bij Ellecom en stapvoets door Dieren: ‘Dit is gewoon een sluiproute’

ELLECOM/ DIEREN/ EERBEEK - Nu de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn in noordelijke richting is afgesloten, is het hommeles bij Ellecom en in Dieren. ,,Dit is gewoon een sluiproute. Al dat verkeer schuift nu over die prachtige traverse.”

6 reacties

 • Ron de Vos

  1 maand geleden
  Ja mensen het kan wat overlast veroorzaken. Maar Maandag is het weer voorbij. We zijn echt in Nederland klagen en nog eens klagen. Waar met al dat verkeer dan langs? Ik moet zelf ook iedere dag naar Apeldoorn maar ga echt geen half uur omrijden zoals RWS aangeeft via de A12 A30 en A1. En het is deze week drukken dan vorige week I.v.m. De vakantie. Nog even vol houden mensen.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Prima dat mensen eigen initiatief nemen. Zo ken ik de autorijders weer. Niet slaafs de overheid volgen.
 • R. Looijs

  1 maand geleden
  Ja en het is logisch dat deze routes genomen worden, zeker als je voor de aangegeven omleiding echt een eind om moet rijden. Sterker nog zelfs vanaf Beekbergen wordt je eromheen gestuurd om naar Apeldoorn te gaan, dus ik begrijp deze mensen best
 • E Noy

  2 maanden geleden
  De belangrijkste weg naar het noorden is dicht en dan is het "nieuws" dat het op andere wegen naar het noorden drukker is... tja.
 • Anne Nicolai

  2 maanden geleden
  Sluipverkeer is de benaming voor (ongewenste) verkeersstromen die ontstaan als gevolg van capaciteitsproblemen (zoals ongevallen of files) op snelwegen of andere belangrijke wegen. Hierdoor wordt het onderliggende wegennet overbelast en ondervinden het lokale verkeer en de omwonenden hinder. Bron Wikipedia. Dit is dus wel degelijk sluipverkeer. Verder is het een tijdelijk probleem, dat onvermijdelijk is omdat de A50 toch een keer gerepareerd zal moeten worden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem