Arjan Tolkamp, veehouder uit Aalten
Volledig scherm
PREMIUM
Arjan Tolkamp, veehouder uit Aalten © Jan van den Brink

De grootste frustratie van een veehouder: ‘Mensen die zich niet aan de regels houden zijn gewoon beloond’

Honderden boeren staan aan de rand van de afgrond. Tandenknarsend constateren zij nu dat collega’s zonder de juiste vergunningen er beter uitspringen dan zij.

15 reacties

 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Klopt! De overheid heeft hen, die de PAS moesten beschrijven, gedwongen tot het schrijven van "gunstige" rapporten. Mevrouw Ouwehand heeft het juist verwoord: het is hier een tractorstaat..
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Die milieujongens nemen het niet zo nauw.
 • Kampert

  2 jaar geleden
  Deze twee regels hebben weinig met elkaar temaken, zo werkt dat in nl. Vliegveld Lelystad is ook gebouwd zonder nb vergunning. Als de overheid naar verguningen gaat kijken hadden ze er veel meer moeten uitgeven die ruimte was er niet helaas.  
 • Mar

  2 jaar geleden
  Nou Theo, het gaat hier om een NB vergunning. Niet om een bouwvergunning oid. Je hoefde in die tijd geen NB vergunning aan te vragen. Het bouwen kon toen onder de PAS wetgeving, gecreëerd door de overheid. Deze wetgeving is nu dus jaren door de rechter vernietigd. Dus iedereen die onder de PAS uitgebreid heeft, heeft nu dat probleem. Ze hebben niets illegaals gedaan. Het is wederom falend beleid van de overheid. 
 • Fietser

  2 jaar geleden
  Geurtz en Pierik weten heel goed dat ze geen vrienden maken door dit hardop te zeggen. Ze kennen mensen die dit deden persoonlijk.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.