Overleg tussen wethouder Ron König (links) en burgemeester Ahmed Marcouch tijdens het raadsdebat over de Arnhemse bestuurscultuur. In het midden griffier Jozef Kersten.
Volledig scherm
Overleg tussen wethouder Ron König (links) en burgemeester Ahmed Marcouch tijdens het raadsdebat over de Arnhemse bestuurscultuur. In het midden griffier Jozef Kersten. © ANP

'De kans is klein dat het goed komt in Arnhem'

ARNHEM - De Arnhemse politiek kan zich maar beter gaan richten op de toekomst na de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. De kans dat het deze periode nog goed komt met de bestuurscultuur in de Gelderse hoofdstad is klein, denkt bestuurskundige Paul Frissen. Al was het maar vanwege de naderende raadsverkiezingen.

17 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  De ene Anoniem is niet de andere, Sjakie. 
 • Robtwin

  4 jaar geleden
  Elfrink is gewoon goed, en dat is een bedreiging voor de heersende partijen en hun belangen, dus moet zn kop eraf! Gelukkig is hij een knokker, en gaat hij verder want hij heeft veel bereikt, juist ook voor velen die we niet horen, het gewone volk zij konden altijd rekenen op deze wethouder! 
 • SlimmeSjakie

  4 jaar geleden
  Nee - maar door een brief te sturen en te vragen om bedenktijd om de feiten te controleren wekt hij niet de indruk het rapport serieus te nemen. Eerder een politiek van pappen en nathouden te willen volgen. Pas nadat druk wordt uitgeoefend wordt de brief teruggetrokken. Zwaktebod.
 • SlimmeSjakie

  4 jaar geleden
  Grappig dat altijd 'anoniem' reageert en begint met wat Gerrie niet voor elkaar heeft gekregen. Om met Donald te spreken 'fake news'. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Helaas kan een burgermeester dat niet doen. Maar eens dat ze weg moeten

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.