Het kantoor van De Zorgconsulent in Winterswijk is verlaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kantoor van De Zorgconsulent in Winterswijk is verlaten. © DG

De Zorgconsulent failliet: slechte zorg en geen salaris voor personeel

WINTERSWIJK - Zorgorganisatie De Zorgconsulent in Winterswijk gaat het faillissement aanvragen en sluit morgen definitief de deuren. Ondertussen is al duidelijk dat personeel niet meer wordt uitbetaald en er zijn nog veel meer gedupeerden. De directeur lijkt van de aardbodem verdwenen.

36 reacties

 • Hennyhuisman1977

  5 jaar geleden
  Ja, hij is idd het slachtoffer. Wat heb ik met hem te doen. Misschien crowdfunding opzetten?
 • Geert brouwer

  5 jaar geleden
  Peemen bent u zelf ? In ieder iemand die zeer huwe banden met hem heeft zonder enkele mensenkennis. Geniet u ook mee van de euro's die hij in zijn zakken heeft?  
 • Christine244

  5 jaar geleden
  Ja, ook Hoogervorst wist er een rommeltje van te maken. De zorg op alle fronten wordt alleen maar slechter en slechter en dat in een welvarend land.In en in triest, en meneer Peemen zal echt niet de enige zijn die er in ieder geval een zooitje van heeft gemaakt. Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Moet meer onverwachtse inspectie komen in ook tehuizen.
 • Joris

  5 jaar geleden
  Je kunt als Overheid ook zorgen dat er maar bepaalde vergoedingen naar bepaalde personen gaan binnen een instelling... want tja, het is natuurlijk wel belastinggeld. - Maar ja, dat geldt voor heel veel organisaties.
 • Joris

  5 jaar geleden
  En zelfs dan nog, zorgkosten zijn veel te hoog omdat er teveel papierwerk is... normale loonkosten bij fatsoenlijke salarissen komen niet veel verder dan € 35,- per uur... 

In samenwerking met indebuurt Arnhem