Herdenken in verlatenheid, voor het tweede achtereenvolgende jaar. Burgemeester Ahmed Marcouch en vicecvoorzitter van de gemeenteraad Karin Kalthoff houden twee minuten stilte bij het monument 'Mens tegen Macht' van Gijs Jacobs van den Hof.
Volledig scherm
Herdenken in verlatenheid, voor het tweede achtereenvolgende jaar. Burgemeester Ahmed Marcouch en vicecvoorzitter van de gemeenteraad Karin Kalthoff houden twee minuten stilte bij het monument 'Mens tegen Macht' van Gijs Jacobs van den Hof. © Rolf Hensel

Dodenherdenking in desolate sfeer

ARNHEM - Sober en terughoudend was de Dodenherdenking in Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal gisteren. Een herdenking met publiek zat er voor het tweede achtereenvolgende jaar niet in, vanwege de beperkingen die zijn opgelegd door de overheid om de corona pandemie in te dammen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.