Het woonwagenkamp aan de Meliskerkestraat in Arnhem-Zuid.
Volledig scherm
Het woonwagenkamp aan de Meliskerkestraat in Arnhem-Zuid. © Google Streetview

Extra standplaatsen bij woonwagenkampjes in Arnhem

ARNHEM - Bestaande woonwagenkampjes in Arnhem worden waar mogelijk uitgebreid als daar behoefte aan bestaat. Die belofte deed wethouder Wonen Geert Ritsema vrijdagmiddag aan een delegatie van de 128 woonwagenbewoners die nu al een standplaats hebben in de stad.

33 reacties

 • Christine244

  3 jaar geleden
  Wat een nare reactie en cynisch!! Neem een voorbeeld aan hetgeen zij allemaal met en voor de familie zelf regelen. Daar kunnen wij nog veel van leren. En veel negativiteit lees qua reacties, in en in triest. En vooral de afgunst ooh bah, en veel jaloers en betweters. Jasses, wat een rancune bah bah.
 • Persoon

  3 jaar geleden
  @Rinus & @Eenoptimist.Denken jullie nu echt dat dit gesubsidieerde woonwagens zijn en of goedkoop zijn. Zie je nu geen verschil of ben je nu gewoon afgunstig! Natuurlijk betalen wij net zo veel aan deze woonwagens met vaste lasten als bv bij een koopwoning met kosten! Ik denk niet eens dat jullie deze kosten van onze wwagens kunnen betalen! Vandaar je reactie... wat denk je dat dit maar niks kost! Een bouwvergunning kost ons niets!? Een timmerman doet het gratis, een keukenboer zijn keuken zo maar weg, verzekeringen krijgen we zo.?  wij betalen geen  hypotheer, huur Vitens of energie?? 
 • Persoon

  3 jaar geleden
  Denkt het burgervolk nu echt dat de grote wagens met bv verdiepingen nou gehuurde woonwagens zijn ? Luister.. Er zijn standaard huurwagens die zijn allemaal het zelfde en vaker niet groter als de gemiddelde huurwoning, en er zijn eigen wagens die eigendom zijn, vaak zelf laten bouwen en betaald door bv een hypotheek bij een bank of met geld wat er verdiend wordt! Net zoals de koopwoningen bij het burger volk, dus ik zie dus geen verschil! En wij hebben toch ook geen commentaar op hoe jullie al die riante ruim verkapte woningen dan huren of hoe kopen! Weet eerst en praat dan! 
 • Titus

  3 jaar geleden
  Doorsnee woningbezitters, gunnen jullie andere medemensen ook nog iets? Zeuren over belastingen kan iedereen. Woonwagen kampjes moeten er ook zijn. En alle huurders in Nederland betalen ook mee aan jullie faciliteiten.  Wie een koophuis heeft , zit veel gunstiger, en hun vermogen is toegenomen, terwijl huurders er fors op interen de laatste jaren!  Denk daar eens over na, a.u.b. 
 • Moeloo

  3 jaar geleden
  Door onze gezamenlijke acties via het collegevan de rechten van de mens die het beleid al 10-tallen keren als discriminerendveroordeelde. Tevens  door nationale eninternationale verdragen ten aanzien van de rechten van de mens en ook nog is diversekeren dat de Nederlands overheid op de vingers is getikt door de Raad van Europavoor de rechten van de mens dat het gevoerde beleid discriminatie is en dat ditmoet ophouden. Gaan er door onze inspanningen, wat nu al in de lande merkbaaris, weer woonwagens verstrekt worden voor wie dat nodig heeft enwoonwagenstandplaatsen en hoop ook centra gebouwd wo

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.