Extreem goed jaar voor Burgers' Zoo

ARNHEM - Burgers' Zoo in Arnhem heeft een extreem goed jaar achter de rug. In totaal passeerden 1.157.686 bezoekers de toegangspoorten. Ten opzichte van 2016 betekent dat een stijging met maar liefst 134.399 gasten.

6 reacties

 • Rob

  4 jaar geleden
  Ik vind cultuur en een dierentuin toch echt 2 verschillende dingen 
 • Titus

  4 jaar geleden
  Nog even wachten, dacht ik toen de mangrovehal open ging!  Nu is het nog grote drukte! Niet dat het minder interessant zal worden daar, maar na enige tijd verdeelt bezoek zich weer meer over het geheel. Dan is het de tijd om er heen te gaan, en ook nog iets te zien! haha, ben wel erg nieuwsgierig hoe het daar is! 
 • PeterR

  4 jaar geleden
  Wat nu opvalt is dat je de politiek hier nooit over hoort, noch over die 2 miljoen bezoekers aan de Veluwezoom, terwijl ze wel tientallen miljoenen uitgeven in de hoop (hooguit) een paar honderdduizend bezoekers voor culturele instellingen binnen te halen. Het is een van de tekenen dat die culturele obsessies niks te maken hebben met de economie van de stad, het gaat puur om het prestigedenken. Cultuur ligt goed bij de Randstedelijke elite en de rest interesseert ze niet.
 • Christine244

  4 jaar geleden
  Burgers Zoo vindt ik sowieso de mooiste dierentuin in Nederland, ik wordt altijd vrolijk van de Burgers Zoo. Ben zelf erg van alle katachtigen en de stokstaartjes kan ik ook een zo een uur naar kijken, heerlijk. Als ik ga is het niet in vakanties, woensdagmiddag of weekenden i.v.m.de drukte, en je kan heerlijk rustig genieten en foto,s maken. Het is mooi aangelegd, breid zich steeds verder aan duidelijke geschiedenis op de borden bij de dieren, een gemoedelijke sfeer. De dieren geven me rust en geniet van ze. Een aanrader voor de dieren liefhebber  
 • Peter026

  4 jaar geleden
  Mooie prestatie van burgers, op naar weer een goed jaar, ik kom er graag

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.