Foodhall Arnhem gaat in september open bij de Rijn met twaalf keukens

videoARNHEM - Arnhem krijgt in september de eerste internationale foodhall in de provincie Gelderland. Foodhall Arnhem verrijst in het voormalige restaurant Rose's Lounge aan de Rijnkade. Het wordt een culinaire smeltkroes met minstens twaalf buitenlandse keukens. 

19 reacties

 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  In die steden moet je ook werken voor een  heel wat minder hoog salaris, uurloon minimaal, soc. voorzieningen ook.  Wil je voor dat geld komen werken hier in de horeca ben je vast zeer welkokm Kunnen hier de prijzen ook naar beneden Vergelijk Milaan met Thailand of Pakistan, is het ook heel duur. Dus dat vergelijken altijd  slaat nergens op 
 • RikC

  3 jaar geleden
  We gaan het zien hoe het zich ontwikkeld in Arnhem... ik heb een flinke behoefte aan wat minder eetschuren en wat meer horeca die iets bijzonders biedt. Vooralsnog zie ik in Arnhem en ook veel andere Nederlandse steden vooral veel eetschuren die zich als bijzonder voor proberen te doen.
 • smit smittie-4

  3 jaar geleden
  Tot dat de subsidie op is, en de eerste belasting bedragen opgehoest moeten worden. Pas dan komen de eerste moeilijke tijden........
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Foodhal is gewoon een franchise. Als de standhouders hun huur aan de eigenaren niet meer kunnen betalen zullen ze zonder pardon vervangen worden door andere. Laten we het niet ‘exclusief’ voordoen; een opzet die in Amsterdam al jaren draait: de Food Hallen. 
 • Burger Zorgzaam

  3 jaar geleden
  Toch nog een zinnige conclusie van je om te vertrekken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen
  Play

  Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen

 2. Kaag: Stikstofcrisis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen
  Play

  Kaag: Stikstof­cri­sis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen

Arnhem e.o.