Gaby en haar gezin moeten rondkomen van 50 tot 70 euro per week

ARNHEM - Gaby van Gent uit Arnhem draait elk dubbeltje om met haar gezin rond te komen. ,,'Nee' zeggen tegen de kinderen doet pijn.’’

86 reacties

 • Appeltje

  4 jaar geleden
  Hoewel het voor het eindbedrag niet uitmaakt, werkt ze WEL. Respect!. Daar kunnen een hoop Nederlanders een voorbeeld aan nemen !.
 • Roy

  4 jaar geleden
  Je begrijpt het niet he. Iets voor een ander doen, daar gaat het om, maar je bent zelf natuurlijk te druk met cynisch zijn.
 • Roy

  4 jaar geleden
  Ach Karin, je weet niet beter. Dat weet ik, nu jij nog.
 • Joris

  4 jaar geleden
  Wel opmerkelijk dat de gemeente Arnhem van het Persoonlijk Budget die volle € 375,- die ze van de Staat krijgen, aan haar burgers doorgeeft... dat doet de gemeente Westervoort niet, die stelen bij de de rechthebbende, € 100,- tot € 270,- van dat budget af... maar dat zullen dan wel de "ambtelijke kosten" zijn van enkele muisklikken ?
 • Joris

  4 jaar geleden
  Overigens, die toeslagen zijn er omdat het kabinet de huren uit de klauwen heeft laten lopen en niet de zogenaamde woningbouwverenigingen onder beheer heeft gehouden... dát gaat nog hele grote problemen opleveren in de toekomst. - Mevrouw heeft ook liever een goed inkomen, een koopwoning met de maximale hypotheekrente aftrek en een prachtig lage hypotheekrente !

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.