Museum Arnhem.
Volledig scherm
Museum Arnhem. © Marco Bouman/De Gelderlander

Gedwongen uitstel verbouwing Museum Arnhem

ARNHEM - De grootscheepse verbouwing van Museum Arnhem aan de Utrechtseweg is op last van de gemeente uitgesteld. Op de aanbesteding voor de werkzaamheden heeft zich slechts één bouwondernemer gemeld. Die was te veel te duur, zo geeft de gemeente aan in een verklaring.

18 reacties

 • Ikke

  4 jaar geleden
  Het museum wil er alleen zijn voor de elite. Dat werd me pijnlijk duidelijk toen ik er was. Hautain gedoe daar. Ik heb het stuk zeker gelezen, ik vind die 15 miljoen al belachelijk, laat staan die 25 miljoen die de aannemer wil hebben. Wat mij betreft laten we het zoals het was.Vreselijk museum. (Heb zelf 10 jaar in een museum gewerkt).
 • SPIJKER

  4 jaar geleden
  Een museum dat nog zeker twee jaar dicht is. Maar nog steeds een directeur in dienst ? Is dat geen verspilling van het geld van de arnhemse belastingbetaler ?
 • Fred Schuit

  4 jaar geleden
  Nou, gerenomeerd. Zo zou ik het niet willen noemen. Het pand is mooi maar totaal ongeschikt voor de functie en de collectie, uitgezonder het magisch realisme, is nou ook niet echt bepaald om over naar huis te schrijven.
 • Dirk

  4 jaar geleden
  zeer mee eens!!
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Wat een belijd. Die conclusie mag getrokken worden omdat maar één aannemer heeft ingeschreven. Elk weldenkend bedrijf gaat niet met de gemeente Arnhem zaken doen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.