De kruising waar de vrouw zwaargewond raakte bij een aanrijding op het Rijnwaalpad, op de grens van Elst en Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising waar de vrouw zwaargewond raakte bij een aanrijding op het Rijnwaalpad, op de grens van Elst en Arnhem. © Politie Overbetuwe

Geëiste celstraf voor man die fietsster aanreed en voor dood achterliet is hoger dan normaal

ARNHEM – De gevangenisstraf van een half jaar die de officier van justitie deze week eiste tegen de 33-jarige Tristan E. uit Huissen is hoger dan normaal. De automobilist reed in juli vorig jaar een fietsster op het RijnWaalpad in Arnhem aan en ging ervandoor terwijl de vrouw zwaargewond op de grond lag.

11 reacties

 • Jelle Arnhem

  1 week geleden
  Mensen, het treurige is dat de ovj eisen volgens de maatstaven van de wet. De rechters toetsen de eis en passen de wet toe. Je kunt moelijk verwachten dat als rechters die met een handtasje slaan, dit hetzelfde effect zal hebbrn als het schieten met een bazooka.
 • G.J. Guilik

  1 week geleden
  En dan te bedenken dat deze "straf" hoger is dan normaal. Wat een achterlijk land is dit toch, vol met nog achterlijkere rechters.
 • JP Witzand

  1 week geleden
  Deze walgelijke, respectloze, misdadige narcist, die nota bene een dikke middelvinger opsteekt naar het slachtoffer, moet zo lang mogelijk uit onze maatschappij, zodat hij niet nog neer slachtoffers maakt.
 • Alfred Diepeveen

  1 week geleden
  Lijkt tegenwoordig normaal. Na het dagelijkse messensteken is het doorrijden na een aanrijding een nieuwe norm. Fijn dat deze ontwikkelingen de aandacht krijgen die ze horen te krijgen..... Ben benieuwd hoelang dit wegkijken tot enorme excessen zal leiden. Politie en pers zeggen dan, we hebben het niet gezien .....
 • Van Wessel

  1 week geleden
  Het blijft vreemd, met een groot mes rondrennen en iemand daardoor neersteken en ernstig letsel toebrengen wordt bestraft met een lange gevangenisstraf en waarschijnlijk tbs omdat je niet spoor. Maar met een auto zonder rijbewijs iemand ernstig letsel toebrengen en bewust doorrijden omdat je nog even een drugsdeal moet afronden levert een magere half jaar cel op en je stapt binnen een paar maanden weer in een auto, op naar het volgende slachtoffer en drugsdeal. Je zult maar zo iemand tegenkomen!
 1. Automobilist laat fietsster voor dood achter op RijnWaalpad en komt niet naar zitting: ‘Hoe kun je met jezelf leven?’
  PREMIUM

  Automobi­list laat fietsster voor dood achter op RijnWaal­pad en komt niet naar zitting: ‘Hoe kun je met jezelf leven?’

  ARNHEM – Hij rijdt rond zonder rijbewijs, is waarschijnlijk onder invloed van softdrugs, botst in Arnhem tegen een vrouw op een mountainbike, laat haar voor dood achter en komt niet naar de rechtszitting. ,,Schofterig”, noemde de officier van justitie hem dinsdag op de rechtbank. Ze eiste een gevangenisstraf van een half jaar tegen de 33-jarige Tristan E. uit Huissen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.