De kruising waar de vrouw zwaargewond raakte bij een aanrijding op het Rijnwaalpad, op de grens van Elst en Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising waar de vrouw zwaargewond raakte bij een aanrijding op het Rijnwaalpad, op de grens van Elst en Arnhem. © Politie Overbetuwe

Geëiste celstraf voor man die fietsster aanreed en voor dood achterliet is hoger dan normaal

ARNHEM – De gevangenisstraf van een half jaar die de officier van justitie deze week eiste tegen de 33-jarige Tristan E. uit Huissen is hoger dan normaal. De automobilist reed in juli vorig jaar een fietsster op het RijnWaalpad in Arnhem aan en ging ervandoor terwijl de vrouw zwaargewond op de grond lag.

10 reacties

 • Jelle Arnhem

  3 maanden geleden
  Mensen, het treurige is dat de ovj eisen volgens de maatstaven van de wet. De rechters toetsen de eis en passen de wet toe. Je kunt moelijk verwachten dat als rechters die met een handtasje slaan, dit hetzelfde effect zal hebbrn als het schieten met een bazooka.
 • JP Witzand

  3 maanden geleden
  Deze walgelijke, respectloze, misdadige narcist, die nota bene een dikke middelvinger opsteekt naar het slachtoffer, moet zo lang mogelijk uit onze maatschappij, zodat hij niet nog neer slachtoffers maakt.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Lijkt tegenwoordig normaal. Na het dagelijkse messensteken is het doorrijden na een aanrijding een nieuwe norm. Fijn dat deze ontwikkelingen de aandacht krijgen die ze horen te krijgen..... Ben benieuwd hoelang dit wegkijken tot enorme excessen zal leiden. Politie en pers zeggen dan, we hebben het niet gezien .....
 • Van Wessel

  3 maanden geleden
  Het blijft vreemd, met een groot mes rondrennen en iemand daardoor neersteken en ernstig letsel toebrengen wordt bestraft met een lange gevangenisstraf en waarschijnlijk tbs omdat je niet spoor. Maar met een auto zonder rijbewijs iemand ernstig letsel toebrengen en bewust doorrijden omdat je nog even een drugsdeal moet afronden levert een magere half jaar cel op en je stapt binnen een paar maanden weer in een auto, op naar het volgende slachtoffer en drugsdeal. Je zult maar zo iemand tegenkomen!
 • Richardson D

  3 maanden geleden
  “ De gevangenisstraf van een half jaar die de officier van justitie deze week eiste tegen de 33-jarige Tristan E. uit Huissen is hoger dan normaal”?? Wil de officier nu een bloemetje? Met een beetje pech is het slachtoffer voor het leven getekend.. Trieste lage eis, maar daar staat ons land ook bekend om…
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.