Actievoerders voor en tegen de afsluiting van de Posbank bij het Rhedense gemeentehuis in De Steeg.
Volledig scherm
Actievoerders voor en tegen de afsluiting van de Posbank bij het Rhedense gemeentehuis in De Steeg. © Gerard Burgers

Geen afsluiting Posbank, maar rondje rijden in de weekends wordt onmogelijk

DE STEEG - Een meerderheid van de Rhedense gemeenteraad is, zoals verwacht, tegen volledige afsluiting van de Posbank voor gemotoriseerd verkeer. Dat bleek dinsdagavond tijdens de raadsvergadering. De raad kiest er wel voor om het bekende ‘rondje Posbank’ onmogelijk te maken, maar met instandhouding van de bereikbaarheid van de meeste parkeerplaatsen.

29 reacties

 • Peter Sinon

  1 jaar geleden
  Je kunt deze gemeenteraad in meerderheid niet betichten van betrokkenheid bij de Posbank. Ontkenning van feiten, geen geloof in ondernemerschap, je vraagt je af wiens belang de raad hier behartigt? Men heeft er schijnbaar gewoon geen zin in. Als deze gemeenteraad zich wil laten voorstaan op haar groene hart moet ze met meer komen dan een lafhartig excuus voor gebrek aan doortastendheid. Zo gaan we het niet redden.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  Bezoeken is m.i. iets anders dan schreeuwend op je racefiets iedereen aan de kant jagen, met knallende uitlaat op je motor racen of even luid in je cabrio rondtoeren Bezoeken is je auto parkeren, hond aan de lijn!!!~ en wandelen! Het was ooit leuk daar, nu niet meer dus
 • Ineke Fortanier

  1 jaar geleden
  Maak een opgang parkerplaats waar je een P-ticket (plaats naar keuze) kunt kopen. Rijd naar de toegangsslagboom voor Posbank opgang, scan je ticket en rijdt op. Niet beschikbaar, geen ticket en dus geen auto toegang. Hoe moeilijk kan het zijn.
 • Hans Kuypers

  1 jaar geleden
  De Vroem Vroem heeft weer eensluidend ware gezicht laten zien. Maar wat mij het meest ergert is het niet willen meedenken over oplossingen. Je zou op zijn minst een elektronisch systeem kunnen gebruiken, waarbij net als in de grote steden verwezen wordt naar parkeerplaatsen en aantallen aangeven. Zijn de parkeerplaatsen boven bezet zijn, dan moet het niet meer mogelijk is naar boven te rijden. Of het inzetten van automatisch gestuurde voertuigen op de route van beneden naar boven v.v.
 • patrick wijgman

  1 jaar geleden
  ….kap de bomen ,graaf het af en bouw er maar huizen…. zijn we van het linkse gezeik af . Maar dan gaan die verwende elite bewoners natuurlijk klagen over baby gekrijs….en voetballende jeugd. Emigreer aub. Echt dit gaat helemaal niet over de natuur, maar over ikke ikke ikke in mijn villa.
 1. Hans en Hans uit Arnhem schieten in de roos als The Guys With The Same name: ‘Dit is écht het neusje van de zalm’
  PREMIUM
  Met video
  3

  Hans en Hans uit Arnhem schieten in de roos als The Guys With The Same name: ‘Dit is écht het neusje van de zalm’

  ARNHEM - Normaal gesproken schuwen de Arnhemse fotografen Hans Toonen (69) en Hans Wientjens (65), ook wel bekend als The Guys With The Same Name, de publiciteit. Maar dat hun foto’s binnenkort komen te hangen tussen werk van wereldberoemde artiesten als Andy Warhol en Banksy, willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. ,,Dit is zó’n enorme kick.”
 2. Iets te weinig disco, vond de harde kern van 14-jarigen, dus begonnen we er zelf een in de garage
  PREMIUM
  Column Van Streek

  Iets te weinig disco, vond de harde kern van 14-jarigen, dus begonnen we er zelf een in de garage

  Ik hou van tastbare herinneringen aan het verleden. Daarom heb ik een zolder vol met spullen die ooit een rol hebben gespeeld in mijn leven. Van autootjes, houten blokken, jaargangen van het clubblad van Redichem waarin ik stukjes schreef en een rapportboekje van de lagere school tot aan cassettebandjes met opnamen van de Nationale Hitparade en een winterjas uit 2002.

In samenwerking met indebuurt Arnhem