ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Gelderse Staten eisen spoeddebat over kunstgrasrel Vink na uitzending Zembla

ARNHEM /BARNEVELD - De Gelderse SP wil snel opheldering over de kunstgrasrel rond het Barneveldse bedrijf Vink. GroenLinks en Partij voor de Dieren steunen dat verzoek. Het tv-programma Zembla onthulde woensdagavond dat het Gelderse provinciebestuur stelselmatige overtredingen van de milieuregels niet bestraft. SP-Statenlid Paul Kusters wil weten waarom er niet gestraft wordt en vraagt ook of dit algemeen beleid van de provincie is.

18 reacties

 • Desirea

  4 jaar geleden
  Ze doet haar naam eer aan (pak je) Bieze. En de uitspraak van mevrouw is opmerkelijk "Je mag de regels alleen overtreden in samenspraak met ons.’’ tsja rare stelling want wat heeft dan de afgegeven vergunning nog voor waarde?.Wellicht lopen volgende week de controleurs rond om te kijken of een pas gebouwd schuurtje of  dakkapel van Jan met de korte naam wel binnen de afgegeven vergunning eisen vallen en zo niet dan afbreken, logisch want aan deze valt niks te behalen.
 • Martin

  4 jaar geleden
  Huichelaar is het die Mevr.Bieze. niet capabel om dr functie uit te voeren. Opstappen zonder wachtgeld 
 • Antonius

  4 jaar geleden
  En dat noemt zich óók een volksvertegenwoordiger. 
 • Kermit Arnhem

  4 jaar geleden
  Ik maak helaas met mijn bedrijf vaak mee dat de overheid zelf in overtreding is met milieudelicten. Of dat de overheid zoals hier de andere kant opkijkt. En dan is er in dit geval gelukkig Zembla. 
 • Rechtdoorzee

  4 jaar geleden
  De politiek blinkt weer uit in brandjes blussen nadat het leed al is geschied. Doe eens wat preventief.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.