Gelrepas
Volledig scherm
PREMIUM
Gelrepas © DG

Gelrepas lage inkomens wordt digitaal: einde aan kortingsbonnen knippen

ZEVENAAR - De Gelrepas waarmee inwoners van Zevenaar, Duiven en Westervoort met een laag inkomen kortingen kunnen krijgen, wordt vanaf begin volgend jaar een app. 

8 reacties

 • Noortje

  2 maanden geleden
  Klopt. Ik betaalde de contributie, kleding en werpspullen voor thuis ermee en nu moet ik met mijn Wajong alles zelf betalen. Gemeente kleed de verkeerde mensen uit
 • Wilfred

  2 maanden geleden
  De gemeente zevenaar had het geldbedrag dat men kreeg moeten behouden ipv deze nutteloze pas. Met geld kan men zelf iets kiezen... Met deze pas moet je overal geld bijdoen en sommige activiteiten zijn niet goedkoop. 
 • Noortje

  2 maanden geleden
  Ik heb niks aan die pas. Kan niet gewoon het sport en welzijn bedrag terug in Zevenaar? Enige wat ik doe is veel sporten maar dat is al een uitdaging met een handicap. Maar als we er een mobiel bij krijgen of wat ik nu heb kan declareren is wel fijn. Alles word duurder ook zorgkosten e.d en de potjes worden minder en vind de gelrepas waardeloos. Geldverspilling
 • Marijke Both

  2 maanden geleden
  Mensen die hier gebruik van moet maken hebben vast niet genoeg geld voor een dure smartphone of computer. Voor de ambtenaren is het wel handig, maar voor de doelgroep is het weer onbereikbaar... Slim bedacht hoor.
 • Johan

  2 maanden geleden
  meeste mensen die van de Gelre pas gebruik maakt  hebben geen up 2 date smartphone dus die app word weer een flop, wel goedkoop voor de gemeente alweer een verkapte bezuiniging !!!!!!! of krijgen deze mensen een nieuwe smartphone van de gemeente, wel zo handig kunnen zij ook gebruik maken van al die instanties en winkels die alles alsmaar via een app willen communiceren !!!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Twee geparkeerde auto's gaan in vlammen op in Tiel
  Play

  Twee geparkeer­de auto's gaan in vlammen op in Tiel

 2. Brandweer druk met blussen van grote brand in school in Doetinchem
  Play

  Brandweer druk met blussen van grote brand in school in Doetinchem

Arnhem e.o.