De aangestoken brand in de Schrassertstraat in Arnhem waarbij twee mensen om het leven kwamen en twee gewonden vielen.
Volledig scherm
PREMIUM
De aangestoken brand in de Schrassertstraat in Arnhem waarbij twee mensen om het leven kwamen en twee gewonden vielen. © Hans Broekhuizen

Gestoorde, dakloze junk die fatale brand stichtte (twee doden, twee gewonden) is na tbs tevreden vuilnisman

ARNHEM – Destijds was hij een gestoorde, dakloze junk die na een ruzie brand stichtte in een kamerverhuurbedrijf in Arnhem. Twee mensen (43 en 54) kwamen daarbij om het leven.

10 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Zo zie je ook hier maar weer dat het hele Nederlandse rechtssysteem zo rot is als een mandje en zo de vuilnisbak in kan , voor een luttele verkeers overtreding word je een hoge boete opgelegd , benaaldeel je de fiscus word je het vel over de oren getrokken , maar heb je mensenlevens op je geweten worden alle registers open getrokken , gaan allerlei instanties op kosten van de belasting betaler aan de slag , om je weer terug te laten keren in de maatschappij...! slachtoffers..? nabestaanden..?
 • Rock Witten

  1 jaar geleden
  Je mag en kan nooit tevreden zijn als je door jouw toedoen 2 mensen gruwelijk hebt vermoord, want levend verbranden is echt gruwelijk.
 • Ruben Driessen

  1 jaar geleden
  Daar krijg ik persoonlijk een onbehagelijk gevoel bij. Gun een ieder een missie en geluk in het leven, maar er zijn ook twee levens geëindigd en levens van nabestaanden zijn ingrijpend beïnvloed.
 • Henk Jansen

  1 jaar geleden
  op 21 jarige leeftijd dit soort leed (2 doden en 2 gewonden ) veroorzaken door moedwillig brand te stichten in een woning en dan nu al terug in de maatschappij hoe is dat in gods naam mogelijk LEVENSLANG MOET HIJ HEBBEN want dat hebben de nabestaande van de slachtoffers ook Schande van de RECHTERS en van de Nederlandse straffen verschrikkelijk
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  En de nabestaanden van zijn slachtoffers? Zijn die ook zo blij en tevreden? Wat mij betreft sturen ze dit gespuis naar een ver afgelegen eiland. Enkele reis.

In samenwerking met indebuurt Arnhem