Angela Vos. ,, Als mensen zich niet laten testen, heb je geen zicht op het virus.”
Volledig scherm
PREMIUM
Angela Vos. ,, Als mensen zich niet laten testen, heb je geen zicht op het virus.” © Gerard Burgers

GGD-manager Angela Vos is verbolgen én vastbesloten om door te gaan in de strijd tegen corona: ‘In Nederland bestaat een afbrandcultuur’

Angela Vos staat midden in de frontlinie van de coronabestrijding. Als teamleider onderzoek, informatie en advies bij de GGD in de regio Gelderland-Midden ziet ze hoe keihard collega’s werken én hoe haar organisatie er regelmatig niet goed op staat. De kritiek op de GGD’s, terecht of onterecht, raakt haar. ,,Waarom lukt het ons niet virus eensgezind te lijf te gaan?’’

26 reacties

 • netty meelen

  5 dagen geleden
  Als u wil weten mevrouw waarom Nl niet in de Corona bestrijding slaagt, moet u de onevenwichtige maatregelen van de officiële bestrijders als regering en deskundigen wat beter onder de loupe nemen. Met een dergelijk zwalkend en te laat gestart beleid, kan men verwachten dat er kritiek en gebrek aan eenheid ontstaat. De politieke doet daar bij niets anders dan naar de bevolking wijzen.
 • Ewoud van de Wetering

  6 dagen geleden
  Beste Mattie Veld, op dit moment is leiding bij het bestrijden van de grootste crisis sinds de oorlog in handen van een schoolmeester. En wie in de 2e kamer niet wil luisteren naar meester de Jonge gaat niet over naar de 3e kamer. Goedemiddag.
 • Jan Bergmans

  6 dagen geleden
  Misschien moet Mattie zich eens verdiepen in het Elisabeth verpleeghuis te Amersfoort en eens zien hoe lang Lareb kan volhouden dat de Vaccin doden komen door onderliggend lijden... Nu ineens wel, voor vaccinatie gingen ze dood aan Corona en niet het onderliggend lijden. Het tapijt kan groot zijn, maar de waarheid komt er toch wel onderuit.
 • Pieter Zeeuw

  6 dagen geleden
  @Mattie, ik maak me niet echt druk hoor, degene die mijn vrijheid inperkt moet nog geboren worden. Steeds meer mensen beginnen in te zien dat de Corona aanpak van dit kabinet onzin is. Maar vertel eens waarom hebben D66 en VVD dan niet ingestemd met die motie, ten principale zou je als (democratische (liberale)) partij hiermee moeten instemmen; tenzij er hele andere agenda's een rol spelen.
 • Mattie Veld

  6 dagen geleden
  @Pieter ik denk dat je drukte maakt om niets, je weet zelf ook wel dat die verplichting er nooit komt, van alles en nog wat gaan verzinnen en bedenken kan ik ook wel.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Arnhem e.o.