De XXL-prikpost in Duiven.
Volledig scherm
PREMIUM
De XXL-prikpost in Duiven. © Jan Ruland van den Brink

GGD prikt door met kerst: Arnhem, Duiven, Ede en Elst tweede kerstdag open voor booster

ARNHEM/DUIVEN/ELST/EDE - De GGD prikt door met kerst. Vier prikposten van de GGD in de regio Gelderland-Midden zijn tweede kerstdag geopend voor een boostervaccinatie. 

39 reacties

 • Eelco de Boer

  5 maanden geleden
  Rokje, voor de minder mobiele mensen rijden er golfkarretjes. Dus kun je gewoon met de bus. Dus nog steeds: eerst even onderzoeken alvorens te gaan piepen.
 • Els Weber-van Dreuten

  5 maanden geleden
  Ik heb mijn zus naar Papendal gebracht en er rijden daar elektrische golfkarretjes rond om mensen die slecht ter been zijn van en naar de auto's te brengen en misschien ook wel naar de bushalte. Weet alleen niet niet hoe je dat moet regelen.
 • Klaas de Houthakker

  5 maanden geleden
  Lijkt me sterk dat je niemand kent met een auto die je even wilt brengen. Gezien de grote aantallen die per dag geprikt wordt, kom je nou eenmaal uit op bepaalde locaties en bijbehorende parkeerplaats. Dat kan niet midden in Arnhem.
 • Rock Witten

  5 maanden geleden
  Inderdaad Eelco in dit geval Eelcootje, met 2 kapotte knieën (artrose) dus zeer slecht ter been , COPD en diabetica en 75 jarige leeftijd met de bus naar Papendal priklocatie de bushalte bijna 1 kilometer van de locatie en dan ook terug 1 kilometer naar een bushalte. Ik klaag niet maar vind het van de GGD misdadig om op 10km van een stad en niet in de stad een priklocatie te realiseren en zeker i.v.m ouderen. Ik heb AOW en ga nu met een taxi daar naar toe.
 • Mattie Veld

  5 maanden geleden
  Jan als je een kerel bent sla je die 1e lijns zorg ook over, anders ben je een grote hypocriet.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.