Grote zorgen bij mantelzorgers Insula Dei, bestuurder ziet verbetering

ARNHEM - Mantelzorgers van bewoners van woonzorgcentrum Insula Dei in Arnhem maken zich zorgen over het verdwijnen van steeds meer handen aan het bed. Er wordt volgens hen gesneden in het aantal uren van vaste personeelsleden. 

17 reacties

 • Christine244

  5 jaar geleden
  Nou dat is heel belangrijk en klinkt goed!! Wie Wij dan ook zijn met 250 personeel.Nu de mantelzorgers/ familie een beetje meer begrip voor de situatie en niet tevreden om de tafel zelf gaan zitten en niet naar de krant gaan. Het personeel zal echt hun stinkende best doen daar geloof ik 100% in!! Maar wakker het niet steeds aan via de media. Ken ID als een goed, fijn en tehuis tja en een ieder krijg je toch nooit tevreden zo is dat nu eenmaal in het leven.Jullie veel werkplezier samen en voor de bewoners And Go For It !! Toi Toi.
 • ber

  5 jaar geleden
  Ja goed, zolang kinderen hun ouders niet zelf willen verzorgen zijn zij aan anderen overgeleverd....Blijf dan zelf thuis wonen wanneer je het allemaal zo goed weet...
 • Christine244

  5 jaar geleden
  gD waarom plaatsen jullie vele reacties niet in deze? Heeft hier ID zelf ook de vinger in? Lijkt er wel op met al die duimpjes omhoog maar dat is niet wat de bewoners en familie lezen hoor en bijblijft helaas..  Wordt het niet eens tijd om nu eerst maar eens af te wachten hoe het in de toekomst gaat? Met dit soort artikelen zorg je juist voor onrust van de bewoners. Terwijl ze net een roerige tijd  hebben gehad en tevreden zijn. Stop er toch mee.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Wij als medewerkers zijn blij!! Wat een volstrekt nutteloze reactie zeg! Zeker vrienden met onze oude zakkenvullende bestuurder en haar man!! Barbera versteegen .
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Jammer dat mensen 6 jaar terug moeten. Laten we nu naar onze organisatie kijken. Of niet?!! Volgens mij heb jij die blik niet

In samenwerking met indebuurt Arnhem