Hamsteren, of toch liever naar de bioscoop: hoe reageren wij op de corona-maatregelen?

videoARNHEM -  ‘Neem maar wat extra's mee. Je kunt niet weten’, had zijn vrouw gezegd. Bram Leenders staat zodoende met twee uitpuilende fietstassen voor de supermarkt die zijn klanten in reclamecampagnes al jaren aanzet tot het betere hamsterwerk. Maar strategisch inslaan is nog niet zo eenvoudig, constateert Leenders. ,,Die rijst is goed. Die pasta ook. Maar waarom heb ik nou toch twee pakken kaasstengels meegenomen?”

Het is donderdagavond half zes en in de Albert Heijn aan de Kleine Oord in Arnhem heeft Leenders meer klanten gezien die of een rijsttafel voor een voetbalelftal gingen koken of die, net als hij, de gevolgen van de corona-crisis proberen in te schatten. ,,Daarom was ik er net in de supermarkt ook niet zo bij met mijn gedachten. Ik loop de hele tijd te denken: wat moet ik doen?” 

Quote

Ik voelde hem al aankomen hoor, maar ik had me er toch op verheugd

Manon Staartjes
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.