Heibel in Rozendaal: Kapel moet na 40 jaar de Torckschool uit

ROZENDAAL - Heibel in Rozendaal: muziekvereniging de Koninklijke Rosendaalsche Kapel moet van de gemeente uit de Torckschool, maar wil niet. De gemeente heeft geen goed alternatief, stelt voorzitter Albert Otten van het kapelbestuur. 

2 reacties

  • A.M. Berben

    5 jaar geleden
    Zeker mag u dat verwachten mevrouw, maar dat ontslaat uw vereniging niet van de noodzaak om ook zelf stappen te zetten en zelf op onderzoek uit te gaan naar alternatieven.Alleen maar leuren met het feit dat u de enige muziekvereniging bent in de gemeente ontslaat u nog niet van deze opgave tot zelfwerkzaamheid.Nu vind ik dat u geen echt recht op kritiek op de gemeente heeft.
  • Marianne Jansen

    5 jaar geleden
    Jammer dat de journalist onze foto niet gebruikt heeft als parodie op de foto van een vrolijke burgemeester en wethouders bij een plaatsnaambord van Rozendaal. Het gaat ons niet om heibel. We willen graag muziek maken als enige muziekvereniging in de gemeente Rozendaal. het minste wat je dan van het gemeentebestuur toch mag verwachten, is dat ze een helpende hand uitsteken bij het zoeken naar een goede alternatieve locatie.

In samenwerking met indebuurt Arnhem