Aankondiging op Facebook bij De Beren. RESERVEREN IS VERPLICHT, luidt de toelichting.
Volledig scherm
PREMIUM
Aankondiging op Facebook bij De Beren. RESERVEREN IS VERPLICHT, luidt de toelichting. © Facebook DeBerenArnhem

Horeca in regio Arnhem kondigt protestopeningen aan

ARNHEM - De horeca in de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden kondigt aan dat her en der protestopeningen zullen zijn uit woede voor het uitstel van de heropening van de sector op last van de regering.

7 reacties

 • Mies Bauwvrauw

  3 dagen geleden
  Het valt niet te rijmen. Winkels open wasr niemand de anderhalf maatregel opvolgt. Boreca en cultuur, waar je vaste plekken kunt aanwijzen zijn dicht. Dit beleid slaat helemaal nergens meer op. En de klappen vallen nonstop in dezelfde hoek. Ik snap de hireca wel. Het is een keer klaar natuurlijk.
 • Ron van Dijk

  4 dagen geleden
  Gewoon aan de regels houden die door de regering in samenwerking met de experts zijn opgesteld. Iedereen wil dat de horeca, cultuur en evenementensector weer opengaan, maar we moeten solidair zijn en onze beurt afwachten. Antiautoritair gedrag van bepaalde ondernemers moet worden gestopt. Als klant behoor je deze dan ook niet te ondersteunen met je consumptie. Hulde aan de burgermeesters en BOA's die ingrijpen.
 • Derk Tjabsma

  5 dagen geleden
  @Joost: Wilma is eerder van het soort dat nog luistert naar wat de overheid ons verplicht en zich niet laat opjutten door haters als Joost (die nota bene in de zorg werkt en beter zou moeten weten). Sterker nog: Wilma is van het soort dat onder een lastig artikel een bericht plaatst om steun te betuigen aan mensen die last hebben van de maatregelen waar we nu allemaal nou eenmaal mee te maken hebben. @Joost: ik ken je persoonlijk en weet hoe je er in staat. Denk even na voor je wat typt joh.
 • Andre Eggerding

  5 dagen geleden
  Ook ik heb geen empathie voor overtreders van de wet.
 • Mattie Veld

  5 dagen geleden
  Ze zitten elkaar op te jutten, straks blijf je nog veel langer dicht.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.