Khalid Oubaha weigert klanten te controleren op hun vaccinatiestatus.
Volledig scherm
PREMIUM
Khalid Oubaha weigert klanten te controleren op hun vaccinatiestatus. © Paul Rapp

Horecatycoon Khalid Oubaha weigert klanten te controleren op vaccinatiestatus: ‘De koek is op’

NIJMEGEN - De Nijmeegse horecatycoon Khalid Oubaha, uitbater van diverse horecagelegenheden in Nijmegen, Arnhem en Enschede, weigert klanten bij de ingang van zijn zaken te controleren op hun vaccinatiestatus. ,,Ik vertik het. Ik ben helemaal klaar met de wanpraktijken van dit kabinet.’’

65 reacties

 • th Janssen

  4 maanden geleden
  Lees vooral veel reacties over horeca sluiten indien men zich niet aan de regels houdt. Vreemd ene Grapperhaus hield zich niet aan de regels (en nog een aantal van zijn vakgenoten) en dan hoor je niemand!!!
 • Henny . Jansen

  4 maanden geleden
  Alle tenten sluiten als ze zich niet aan de wet houden. In al zijn kroegen ligt besmetting op de loer en ook andere zaken. Hard aanpakken deze toestand meneer heeft al genoeg kunnen spuien op de tv!
 • M.H. Gerrits

  4 maanden geleden
  'Omdat de overheid op ic bedden heeft bezuinigd'?! Iedere persoon op de ic is een tragisch drama, al is het er maar één! Deze hireca meneer lijkt niet maatschappelijk betrokken. Eerder, voor het coronatijdperk, kwam deze meneer in de publiciteit vanwege de manier van omgaan met zijn personeel. Maar goed, er is een alternatief voor de controles: horeca liever op slot?
 • Paul Vermeer

  4 maanden geleden
  Totdat hij hijzelf met zware corona wordt opgenomen....praat hij wel anders. Wat een vreselijke egoïst. Geen steun meer alle gelegenheden sluiten, bij overtreding hiervan de steun terugvorderen met een flinkev boete eroverheen en alle vergunningen intrekken. Kom op jongen je gewoon aan de regels houden ze zijn er niet voor niets!
 • Max Höppener

  4 maanden geleden
  Hij is gelijk aan zijn leermeester Sjoerd K. Niet zeuren, gewoon de regels uitvoeren. Wil je dat niet: 2 keuzes! 1 toko’s sluiten Of 2 vergunningen inleveren

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.