Khalid Oubaha weigert klanten te controleren op hun vaccinatiestatus.
Volledig scherm
PREMIUM
Khalid Oubaha weigert klanten te controleren op hun vaccinatiestatus. © Paul Rapp

Horecatycoon Khalid Oubaha weigert klanten te controleren op vaccinatiestatus: ‘De koek is op’

NIJMEGEN - De Nijmeegse horecatycoon Khalid Oubaha, uitbater van diverse horecagelegenheden in Nijmegen, Arnhem en Enschede, weigert klanten bij de ingang van zijn zaken te controleren op hun vaccinatiestatus. ,,Ik vertik het. Ik ben helemaal klaar met de wanpraktijken van dit kabinet.’’

63 reacties

 • th Janssen

  1 jaar geleden
  Lees vooral veel reacties over horeca sluiten indien men zich niet aan de regels houdt. Vreemd ene Grapperhaus hield zich niet aan de regels (en nog een aantal van zijn vakgenoten) en dan hoor je niemand!!!
 • Henny . Jansen

  1 jaar geleden
  Alle tenten sluiten als ze zich niet aan de wet houden. In al zijn kroegen ligt besmetting op de loer en ook andere zaken. Hard aanpakken deze toestand meneer heeft al genoeg kunnen spuien op de tv!
 • M.H. Gerrits

  1 jaar geleden
  'Omdat de overheid op ic bedden heeft bezuinigd'?! Iedere persoon op de ic is een tragisch drama, al is het er maar één! Deze hireca meneer lijkt niet maatschappelijk betrokken. Eerder, voor het coronatijdperk, kwam deze meneer in de publiciteit vanwege de manier van omgaan met zijn personeel. Maar goed, er is een alternatief voor de controles: horeca liever op slot?
 • Paul Vermeer

  1 jaar geleden
  Totdat hij hijzelf met zware corona wordt opgenomen....praat hij wel anders. Wat een vreselijke egoïst. Geen steun meer alle gelegenheden sluiten, bij overtreding hiervan de steun terugvorderen met een flinkev boete eroverheen en alle vergunningen intrekken. Kom op jongen je gewoon aan de regels houden ze zijn er niet voor niets!
 • Max Höppener

  1 jaar geleden
  Hij is gelijk aan zijn leermeester Sjoerd K. Niet zeuren, gewoon de regels uitvoeren. Wil je dat niet: 2 keuzes! 1 toko’s sluiten Of 2 vergunningen inleveren
 1. Iets te weinig disco, vond de harde kern van 14-jarigen, dus begonnen we er zelf een in de garage
  PREMIUM
  Column Van Streek

  Iets te weinig disco, vond de harde kern van 14-jarigen, dus begonnen we er zelf een in de garage

  Ik hou van tastbare herinneringen aan het verleden. Daarom heb ik een zolder vol met spullen die ooit een rol hebben gespeeld in mijn leven. Van autootjes, houten blokken, jaargangen van het clubblad van Redichem waarin ik stukjes schreef en een rapportboekje van de lagere school tot aan cassettebandjes met opnamen van de Nationale Hitparade en een winterjas uit 2002.

In samenwerking met indebuurt Arnhem