HyMatters uit Arnhem lanceert waterstofmaker die komt voorrijden voor duurzame energie aan huis, kantoor of bij de boer

MET VIDEOARNHEM - Van het aardgas af met behulp van waterstofgas dat ter plekke wordt opgewekt met elektriciteit uit het stopcontact? Dat kan met de waterstoftrailer van de duurzame energiespecialist HyMatters. 

3 reacties

 • Henry Ebbers

  2 maanden geleden
  Waterstof maken kost 3 tot 4 keer zoveel energie als wat er uitkomt! Dan is een airco monteren een betere oplossing. Een airco kan heel goed een huis verwarmen. Bij een goede airco kun je met 1000W zo'n 3000 ot 4000W aan warmte opwekken. Dus veel efficiënter dan 4000W in waterstof maken pompen en dan 1000W energie terug krijgen. Waterstof is de schoonste brandstof, maar zeer inefficiënt. Waar is de niet gebruikte zonne energie? Er is in NL al een zeer groot probleem met de energie voorziening,
 • Robert Oeveren

  2 maanden geleden
  Prima oplossing om niet gebruikte zonneenergie te verwerken tot waterstof. Hele woonwijken die voorzien zijn van zonnepanelen kunnen op deze manier dit gas gebruiken in de hrketel en is de aanschaf van een dure warmte pomp niet nodig.
 • Ben Hendriks

  2 maanden geleden
  Heel wat beter dan wijkbatterijen! Zo snel mogelijk een infrastructuur om de geproduceerde waterstof in het aardgasnet te kunnen bijmengen. Elke moderne aardgas CV kan moeiteloos 10% waterstof aan! Anders blijft het een nice, want productie en verbruik liggen onvoldoende op ėėn plaats.

Arnhem e.o.