Volledig scherm
Zanger Dan Reynolds van Imagine Dragons tijdens een concert in Barcelona. © EPA

Imagine Dragons voor concert naar GelreDome

ARNHEM - De Amerikaanse band Imagine Dragons geeft in augustus een concert in stadion GelreDome in Arnhem. Volgens concertorganisator Mojo staat de vierkoppige indierockband op 25 augustus in het Arnhemse stadion. De kaartverkoop begint komende vrijdag om 10.00 uur. 

Het concert is onderdeel van de Evolve World Tour van de band. Imagine Dragons scoorde de laatste jaren een behoorlijk aantal hits. Daaronder het nummer Whatever It Takes, dat door de NOS werd gebruikt bij beelden van de Olympische Winterspelen.

Op 24 augustus, een dag voor voor het optreden van Imagine Dragons, staat Justin Timberlake op het podium in GelreDome. Veldkaarten voor het concert van de Amerikaanse popster 
vlogen in februari over de toonbank. Voor Timberlake is het niet de eerste keer dat hij Arnhem aandoet. Ruim vier jaar geleden trad hij ook al eens op in GelreDome.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.