SP-leider Gerrie Elfrink in de sportschool. Voormalig coalitiepartner D66 van de SP krijgt het verwijt de 'straatvechtersstijl’ van Elfrink teveel te imiteren in felle kritiek richting het nieuwe college, GroenLinks voorop.
Volledig scherm
PREMIUM
SP-leider Gerrie Elfrink in de sportschool. Voormalig coalitiepartner D66 van de SP krijgt het verwijt de 'straatvechtersstijl’ van Elfrink teveel te imiteren in felle kritiek richting het nieuwe college, GroenLinks voorop. © Erik van 't Hullenaar

In Arnhem is de bestuurscrisis eigenlijk nooit weggeweest

ARNHEM - Opnieuw breekt in Arnhem een bestuurscoalitie. De afloop is ongewis. Het wil maar niet zomeren in de lokale politiek.

15 reacties

 • Johannes Sennahoj

  9 maanden geleden
  Pffffff........., Moeilijk hé, constructief samenwerken!
 • Sunter

  2 jaar geleden
  Arnhemmers, zolang u blijft stemmen op de SP of D’66 blijven dit soort dingen gebeuren. U bent dan mede verantwoordelijk!
 • Arie

  2 jaar geleden
  Elfrink wordt hopelijk door niemand meer serieus genomen. Voorbeeld van links lullen en rechts zakken vullen!
 • Loesie

  2 jaar geleden
  Triest dat GroenLinks haar pijlen vooral richt op D66 en niet haar eigen functioneren ter discussie stelt. Want dat stelt totnutoe weinig voor. De groenen zijn allesbehalve groen en bijvoorbeeld voor het openen van een boomverslindende, vervuilende bio-massa-vernietigingscentrale in Arnhem terwijl D66 daar, heel verstandig, tegen is. 
 • Socrates3

  2 jaar geleden
  Door Gerrie zitten we met een vernield kerkplein. Ondenkbaar in het buitenland! Impotente bestuurders laten idiote stedenbouwers het hart van Arnhem vervangen door blokkendozen! De ‘eenheid’  in de gemeenteraad kom je dagelijks in de stad tegen. Chaos...

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.