KNVB-Beker seizoen 1977/1978 , PSV-Wageningen (uitslag 1-6).Jan Menting kopt de 0-3 binnen. Vlnr Huub Stevens (PSV), Stanley Bish (Wageningen), Jan Poortvliet en Ernie Brandts (PSV) en Jan Menting (Wageningen). Eindhoven 21 december 1977.
Volledig scherm
PREMIUM
KNVB-Beker seizoen 1977/1978 , PSV-Wageningen (uitslag 1-6).Jan Menting kopt de 0-3 binnen. Vlnr Huub Stevens (PSV), Stanley Bish (Wageningen), Jan Poortvliet en Ernie Brandts (PSV) en Jan Menting (Wageningen). Eindhoven 21 december 1977. © ANP

Ineens stond ik oog in oog met de man die drie keer scoorde tegen PSV

Column van streekGeheel onverwacht werd ik zondag het monumentenweekend ingezogen. Dat had een reden. Zaterdag moest ik na een potje voetbal, een paar biertjes en twee broodjes bal op het terras bij de kantine mijn auto op het sportpark in Heelsum laten staan.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    4

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.