Omwonenden zijn niet blij met de nieuwe bewoners in de wijk Paasberg.
Volledig scherm
Omwonenden zijn niet blij met de nieuwe bewoners in de wijk Paasberg. © Erik van 't Hullenaar

Infoavonden over omstreden opvangflat Arnhem om veiligheidsredenen afgelast

ARNHEM - De informatieavonden over de huisvesting van ex-gedetineerden en mensen met psychiatrische problemen in de Arnhemse Paasbergflat gaan niet door. Dat gebeurt vanwege veiligheidsredenen. Tegen het plan is veel verzet in de buurt. 

21 reacties

 • Burgemeester Arnhem

  3 jaar geleden
  De boodschap van de bewoners van de omliggende wijken lijkt mij meer dan duidelijk.
 • Jos Arnhem

  3 jaar geleden
  Informatie verstrekken, vragen beantwoorden en draagvlak creëeren moet je doen voordat je een plan gaat uitvoeren. En buiten dat, als een plan niet uit te leggen valt aan 600 bewoners dan komt dat misschien omdat het een slecht plan is. Dus sluiten die tent.
 • George de Bruijn

  3 jaar geleden
  Ik (25 jaar bewoner van de Paasberglaan) ben 40 jaar ondernemer geweest en geleerd op mijn intuïtie te vertrouwen. Mijn intuïtie kreet het uit, dit stinkt aan alle kanten.Weg met dat "Tokkiestaete".
 • wil

  3 jaar geleden
  Een bijeenkomst met 600 omwonenden, die in feite allen tegen zijn kan nooit constructief zijn. Het doel is weerstand weg te nemen door informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Dat werkt hier niet. Een dergelijke opvang voor zorgmijders is wel noodzakelijk. Maar die realiseer je niet in een woonwijk lijkt mij. Wel eens gedacht aan spreiding. Of....zoek een goede locatie op een industrieterrein en bouw dit om tot een opvang. Je kunt in woonwijken rekenen op overlast.
 • Jos Arnhem

  3 jaar geleden
  Mooie genuanceerde oplossing Wilma hoop dat de Gemeente meeleest.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.