Een medewerker van WAAR SmaakLokaal Arnhem serveert de bouwploeg van de nieuwe vestiging van Action op het Brouwersplein broodjes kroket. Op de achtergrond rechts de toekomstige Action. Pal daarvoor doorlopend tot aan de hoek van de Walstraat de toekomstige winkel van Intertoys.
Volledig scherm
PREMIUM
Een medewerker van WAAR SmaakLokaal Arnhem serveert de bouwploeg van de nieuwe vestiging van Action op het Brouwersplein broodjes kroket. Op de achtergrond rechts de toekomstige Action. Pal daarvoor doorlopend tot aan de hoek van de Walstraat de toekomstige winkel van Intertoys. © Harry van der Ploeg/DG

Intertoys opent speelgoedwinkel in
Musiskwartier in stadshart Arnhem

ARNHEM - Speelgoedwinkel Intertoys opent in november een grote vestiging in het Musiskwartier in het stadshart van Arnhem. De zaak slaat ruim voor Sinterklaas en de kerst zijn vleugels uit in twee samengevoegde winkelruimtes op de hoek van het Brouwersplein en de Walstraat. Intertoys verrijst pal naast een nieuwe vestiging van Action die in oktober opengaat. 

2 reacties

  • erik roelofs

    2 maanden geleden
    Wat n niveau daar in dat Musiskwartier. DIE Medikamentegrenze, Action, Zeeman en meer van die lowcost winkels. Terwijl we vroeger bij de opening als zelfstandige werden weggehoond als huurder. Er was alleen plek voor ketens. Zie hier de teloorgang van een achter n bureau bedacht concept dat nooit echt gewerkt heeft. Brrrr.....een zeer unheimische plek.
  • J. Zomers

    2 maanden geleden
    Nu is het winstgevend... na kerstmis gaan ze een half jaar dicht.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.