Een van de attracties op het kermisterrein bij GelreDome.
Volledig scherm
Een van de attracties op het kermisterrein bij GelreDome. © ANP

‘Jongeren met messen’ zorgen voor overlast op Arnhemse kermis; organisatie neemt maatregelen

UPDATEARNHEM - Kermisorganisator Frans Stuy kondigt aan dat hij ‘buurtvaders’ gaat inzetten om te voorkomen dat een groep jongeren overlast veroorzaakt bij de megakermis in Gelredome in Arnhem. 

22 reacties

 • patrick wijgman

  3 maanden geleden
  ....je mag niets benoemen in dit veel te softe en linkse land...maar " buurtvaders" zegt al genoeg.
 • epco Wiersma

  3 maanden geleden
  Beste is, wat dan weer niet mag, is dat de kermisexploitanten een knokploeg krijgen voor dit gajes. En dan niet naar buiten werken van foei maar even laten zien dat die hoodie(kneusjesvolk) figuren niet de baas zijn. Of maak een schandpaal, pak ze en voor 1 euro mogen we eieren gooien op ze. Dubbel fun. De exploitant en hebben het ook moeilijk gehad en dat snappen deze figuurtjes niet. En wat deze personen nodig hebben is idd dienstplicht. Weet zeker dat ze na 2 dagen huilend om mamma roepen.
 • Elroy Putman

  3 maanden geleden
  En de politiek?!,zij dronken een glas,deden een plas en alles bleef zoals t was..Nederland is naar de klote
 • John Fender

  3 maanden geleden
  Weer slappe hap...
 • EJJ Maanen

  3 maanden geleden
  Beste Anna Schoen, wanneer we 20 jaar geleden al waren begonnen met veel steviger aanpakken van al dat gajes dat niet mee wil doen, doch alleen maar wil terroriseren, zouden we nu alle prioriteit aan het milieubeleid kunnen geven. Waarschijnlijk heeft u toendertijd ook op partijen tegen zure regen en niet roken op stations gestemd etc. Daardoor is de situatie met al dat tuig nu 20 jaar later volledig uit de hand gelopen. Daardoor bent u ook nu weer medeschuldig aan deze situatie! Jammer!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.