The Love Yourself Processie van afgelopen zondag.
Volledig scherm
PREMIUM
The Love Yourself Processie van afgelopen zondag. © Rolf Hensel

Juni Modemaand is een schot in de roos: bezoekers komen zelfs uit Italië, maar Arnhemmers blijven weg

ARNHEM - Juni Modemaand, met State of Fashion en het Fashion + Design Festival, heeft afgelopen maand veel mensen naar de Arnhemse binnenstad getrokken. Het was lang geleden dat het zo druk was. Horeca en hotels profiteerden. Toch klinkt er kritiek in de stad. De festivals zijn te elitair. De verbinding met de gewone Arnhemmer ontbreekt.

5 reacties

 • Martin De Beer

  1 maand geleden
  Festival voor de happy few, boeit en trekt de gewone mens niet.
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  Wie er naar deze 'ondraagbare idioterie' gaat kijken? Zo'n 700.000 mensen, blijkbaar. Dat is een hele mooie score. Jammer dat de Arnhemmers zelf het niet kunnen waarderen. We hebben notabene de beste en meest toonaangevende mode-opleiding ter wereld in de stad. En ondraagbaar... als je ziet dat de meeste beroemde modehuizen nog mallere creaties presenteren in hun pret-á-portershows en er echt miljarden euro's omgaan in de mode-industrie dan is een herwaardering misschien wel op zijn plaats.
 • wilma beek

  1 maand geleden
  Hardstikke leuk om te zien maar wat motte we ermee?
 • Kareltje van Dam

  1 maand geleden
  Arnhem denkt nog steeds iets als modestad te hebben. In de lijst van de 100 belangrijkste en interessantste modesteden ter wereld komt Arnhem niet eens voor. En die 700.000 bezoekers aan de Arnhemse binnenstad afgelopen juni kwamen zeer zeker niet voor deze onzin. De foto in dit artikel maakt alles duidelijk, geen publiek alleen maar deelnemers.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Wie gaat er naar die ondraagbare idioterie kijken? Moet je toch wel heel veel tijd over hebben.

Arnhem e.o.