Michael P.
Volledig scherm
Michael P. © AD

Justitie: Verdachte moord Anne Faber moet eerdere straf volledig uitzitten

ARNHEM - Justitie wil dat Michael P., de verdachte van de moord op de Utrechtse Anne Faber, zijn straf voor verkrachtingen en afpersingen in Nijkerk volledig uitzit. Hij heeft volgens het Openbaar Ministerie geen recht op voorwaardelijke invrijheidsstelling in die zaak, omdat hij zich ondertussen ernstig heeft misdragen. Hij moet daarom de volle twaalf jaar cel waartoe hij is veroordeeld, uitdienen.

12 reacties

 • smit smittie-4

  4 jaar geleden
  Ik word daar zo moe van. Toen men van de (toen legale)radardetector af wou heeft men hemel en aarde bewogen om de wet te veranderend, en boem het was snel strafbaar. Maar nu, met dit soort misdrijven is de wet de wet kan men noet aan tornen. Het lijkt wel dat gerechtigheid alleen bestaat als de overheid er geld mee kan verdienen. 
 • Politiekincorrect

  4 jaar geleden
  Niemand begrijpt dit soort zaken en uitspraken van rechters. Rechters zouden feeling met de maatschappij moeten hebben. Maar helaas. Ik schat kans op gelijk OM klein in, want ernstig misdragen is nog niet bewezen. Een bekentenis is niet hetzelfde als schuldig, dus mag meneer straks op vrije voeten het proces afwachten. Net als toen zegt de rechter ga heen en ik wil u niet meer terugzien...Rechters zijn net sprookjes feeën. Altijd lief en aardig. 
 • Lotus

  4 jaar geleden
  Nou inderdaad zeg, wat een slechte woordkeuze. Iemands dochter is vermoord 
 • Wally

  4 jaar geleden
  ff uitbesteden zo n heerschap naar siberieen  die gast .dan gaat m  de dorst wel .maar nee  hier dat slappen gedoe in nederland
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Niet willen meewerken dus geen TBS!? dit rechtsysteem moet op de schop, al zo'n 20 jaar geleden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.