Gemeenten die minder inkomsten verwachten uit gemeentelijke heffingen zijn geel. Hoe donkerder de kleur blauw, des te groter de percentuele stijging van de heffingen. De stapels munten geven aan hoe hoog de gemeentelijke heffingen per inwoner zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeenten die minder inkomsten verwachten uit gemeentelijke heffingen zijn geel. Hoe donkerder de kleur blauw, des te groter de percentuele stijging van de heffingen. De stapels munten geven aan hoe hoog de gemeentelijke heffingen per inwoner zijn. © ANP XTRA/LocalFocus/Bewerking DG

KAART | Deze gemeenten zijn het duurst om in te wonen

Zo zit het bij jouNIJMEGEN - Het leven is in vrijwel alle gemeenten duurder geworden in 2021. Het overgrote deel van de gemeenten verwacht dit jaar meer inkomsten uit lokale heffingen, zoals de ozb en de rioolheffing. In onze regio verwachten alleen Oost Gelre, Lingewaard en Mook en Middelaar een daling van inkomen uit lokale heffingen.

 1. Recordstijging voor koophuis in de Liemers: woningmarkt toont ‘Arnhemse trekjes’
  PREMIUM

  Recordstij­ging voor koophuis in de Liemers: woning­markt toont ‘Arnhemse trekjes’

  ZEVENAAR - De Liemerse woningmarkt is zeer gespannen. Door de moordende concurrentie, ook van westerlingen, is de gemiddelde verkoopprijs van een woning in één jaar tijd gestegen van 269.000 naar 313.000 euro. Twintig kandidaten voor een huis en meer dan de vraagprijs bieden is inmiddels heel normaal. Dit komt ook omdat er niet veel woningen beschikbaar zijn. De Liemers toont Arnhemse trekjes.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Arnhem e.o.